Kantoorruimte huren Haarlem, Dreef 32

Voorzieningen
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Gemeubileerd
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dreef 32 in Haarlem

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Dreef in Haarlem

Dit kantoorpand aan de Dreef in Haarlem biedt jou de mogelijkheid om een geweldige kantoorruimte te gaan huren. Het kantoorpand ligt op loopafstand van het gezellige centrum in Haarlem. Het gebouw beschikt over ruime kamers met kenmerkende hoge plafonds en raampartijen waardoor je geniet van veel daglicht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoed consultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen in dit representatieve kantoorpand.

Kantoorruimte huren

Momenteel is er nog 300m2 beschikbaar. De beschikbare ruimtes zijn zeer stijlvol en voorzien van een klimaatinstallatie, verlichting en geluidsinstallatie. De kantoorruimtes worden gestoffeerd en inclusief een prachtige houten vloer opgeleverd. Het aanbod is flexibel zowel voor kleine als grote metrages is er op deze locatie veel mogelijk. De huurprijs bedraagt €280,- per m2 per jaar. Zo huur je een kantoorruimte met een oppervlakte van 50m2 al voor maar €1.165,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent.

 

24/7 toegankelijk, een nette pantry en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Dreef in Haarlem worden vele wensen vervult. Zo heb jij 24/7 toegang tot jouw werkplek. Dit geeft jou een grote mate van flexibiliteit bij het inplannen van jouw werkdag. Het kantoorpand beschikt over een nette pantry waar jij perfect je eigen maaltijd kunt bereiden. Door de aanwezigheid van onder andere een klimaatinstallatie, voldoende verlichting en vele raampartijen geniet jij van een prettige werkomstandigheden. Kortom op deze locatie krijg jij de mogelijkheid een geweldige werkplek te huren.

 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich in de groene omgeving van stadspark Haarlemmerhout en het Frederikspark. Hier kun je heerlijk ontspannen, lunchen of wandelen. Vanuit jouw werkplek wandel je binnen enkele minuten het gezellige centrum van Haarlem binnen. Hier zijn diverse winkels, bedrijven en ondernemers gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou! Het kantoorpand is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Via de N205 bereik je snel de op- en afritten van zowel de A5 als de A9. Op loopafstand zijn bushaltes gevestigd die een directe verbinding hebben met belangrijke hotspots in de omgeving. Zo heb jij bijvoorbeeld een directe verbinding met station Leiden Centraal. 

Een kantoorruimte huren aan de Dreef in Haarlem?

Ben jij enthousiast over het aanbod op deze locatie en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoed consultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen. 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dreef 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen