Super deal

Eemsgolaan 7, Groningen

9727 DW Groningen

4 (2)

Kantoorruimte huren aan de Eemsgolaan (Stadsparkwijk)

Een prominente zichtlocatie, direct aan de snelweg A7, dat is de locatie waar jij een kantoorruimte op maat huurt. Het betreft een modern kantoorpand uit 2001 met een totale gebruikersoppervlakte van 3635 m2. De grote vloeren van dit kantoorgebouw maakt het een zeer aantrekkelijk kantoorpand voor potentiële huurders. Diverse gerenommeerde bedrijven hebben zich al in de omgeving van dit kantoorpand gevestigd. Denk hierbij aan DSM, Noordelijke Waterschappen, Logica-CMG, Landal Greenparcs en GasTerra. Wie weet word jij de volgende in dit rijtje. 

Huurprijzen

De totale verhuurbare oppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 4167 m2. Deze ruimte is verdeeld over 3 vloeren van 1359 m2, 1430 m2 en 1378 m2. Voor de kantoorruimten van 1359 m2 betaal je maandelijks €18.686,-, de kantoorruimten van 1430 m2 kosten maandelijks €19662,-. Deelverhuur is mogelijk vanaf 600 m2. Hiermee is het kantoorgebouw dus uitermate geschikt voor de wat grotere bedrijven. In principe huur je een kantoorruimte in dit kantoorpand voor minimaal 1 jaar. Mocht je toch liever voor een korte periode kantoorruimte willen huren? Neem dan even contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden. 

Bedrijfsrestaurant, binnenplaats en energielabel A

Dit kantoorgebouw aan de Eemsgolaan kenmerkt zich onder meer door haar asymetrische bouw. De aanwezige binnentuin zorgt daarnaast voor nog meer uitstraling. Het kantoorgebouw kom je binnen via een centrale entree met granieten vloeren en netjes afgewerkte wanden. Verder beschikt het kantoorpand over een eigen bedrijfsrestaurant, binnenplaats en diverse moderne pantry’s. Bovendien kun je jouw auto parkeren op het ruimte parkeerterrein. Ook wordt het kantoorpand afgeleverd met energielabel A!

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Eemsgolaan in Groningen is prima bereikbaar. Voor zowel autoreizigers al treinreizigers is de bereikbaarheid van deze locatie geen enkel probleem. Zo ligt treinstation Groningen op een afstand van slechts 3,9 kilometer. Vanaf hier kun je de bus pakken richting bushalte Eemsgolaan. Vanaf deze bushalte is het slechts 6 minuten lopen naar kantoor. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A7 en de A28 in slechts enkele minuten op kantoor. Een ideale werklocatie dus, ook voor het ontvangen van gasten! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Eemsgolaan?

Wil jij graag kantoorruimte op maat huren in dit kantoorgebouw aan de Eemgsolaan in Groningen? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Moderne kantoorruimte op maat huren in Groningen! Eemsgolaan 7 Groningen Toplocatie!

2 beoordelingen Eemsgolaan

Kantoorpand met zakelijk uitstraling.

Goed meubilair en prima voorzieningen.

Wel gewoontjes aan de buitenkant, het pand valt niet echt op.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!