Kantoorruimte huren Groningen Centrum, Herestraat 106

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Groningen, Zuiderdiep 2 min. lopen (0,1 km)
 • Groningen 9 min. lopen (0,7 km)
 • Park 4 min. lopen (0,4 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Herestraat 106

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herestraat (Binnenstad)

Dit monumentale kantoorgebouw valt goed op in de omgeving, door de opmerkelijke architectuur. Zo zie je bij de zij-ingang van het kantoorgebouw een beeld van Mercurius, de Romeinse god van de handel. Onder andere de Kamer van Koophandel en de SNS Bank zijn oude ‘bewoners’ van dit gebouw. Momenteel zijn er mensen uit diverse branches werkzaam in dit kantoorpand, denk hierbij aan softwareontwikkelaars, organisatieadviseurs en filmproducenten.

Huurprijzen, kantoor Herestraat, Groningen

Momenteel zijn er helaas geen kantoorruimten meer beschikbaar in dit fraaie kantoorgebouw. Echter, wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte beschikbaar. Houd de pagina goed in de gaten of neem contact met ons op.

Herestraat: het Launch Café en parkeergelegenheid

Wat misschien wel het meest leuke is aan dit kantoorpand: op de begane grond van dit stijlvolle kantoor vind je het Launch Café. Een gezellige plek om te flexwerken, te lunchen of te ontspannen. Hier vind je ook een leuke bar waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie. En dat terwijl jij je auto geparkeerd hebt, direct achter het kantoorgebouw. Daar vind je namelijk parkeerplaatsen. Mochten deze allemaal bezet zijn? Niet getreurd: in de omgeving zijn ook openbare parkeergarages te vinden.

Locatie en bereikbaarheid, Herestraat, Groningen

Altijd al willen werken in een gezellige buurt? Dan zit je in dit kantoorpand aan de Herestraat goed. Diverse restaurants als het Satéhuis en Houdt van Eten liggen binnen een straal van 1 kilometer van het kantoorpand. De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend te noemen. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste uitstappen bij treinstation Groningen Centraal. Vanaf hier is het slechts 8 minuten lopen naar kantoor. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A28 en de A7 in minder dan 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herestraat?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Herestraat in Groningen? Wees er dan snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in en kom gezellig een kijkje nemen.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herestraat 106 in Groningen Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Centrum!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Een fijn kantoor met een warme uitstraling.

Er zijn genoeg ruimtes beschikbaar om klanten in een informele setting te ontvangen met een kop koffie. Ook levendige plek in het centrum van Groningen is heerlijk.

R

Leuk om een café in je kantoorpand te hebben, waar ze ook nog eens goede koffie serveren

W

Nog zo'n prachtig karakteristiek pand in het centrum van Groningen

E

Een dikke 10!!!!!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herestraat 106

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner