Kantoorruimte huren Gouda Gouwe Spoor, Zuidelijk Halfrond 1

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Gouda, Harderwijkweg 12 min. lopen (1,0 km)
 • Treinstation Gouda 24 min. lopen (1,9 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (23 m)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Zuidelijk Halfrond 1

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Zuidelijk Halfrond (Binnenstad)

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda? Het Groene Hart is één van de meest aantrekkelijke plekken in Nederland om te ontspannen, maar voortaan ook om te werken. In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Nieuw Park-West. Het kantoorpand kent een totale gebruikersoppervlakte van 17.651 m2 en biedt diverse kantoorruimten aan voor de verhuur. Op dit moment zijn er al verschillende ondernemingen die hier een kantoorruimte huurt, waaronder; Stichting Halt en een zorginstelling.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand een kantoorruimte op basis van flexibele huurvoorwaarden. Momenteel zijn er slechts 2 kantoorruimten beschikbaar. Het betreffen ruimten van 30 m2. Hiervoor betaal je een maandelijkse huurprijs van €675,-. Wees er snel bij, dit is een populaire locatie in Gouda!

WiFi, vergaderruimte en catering

Binnen dit kantoorgebouw aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda krijg je professionele en zakelijke ondersteuning van het team. Daarnaast kun je zelf gebruiken maken van de aanwezige voorzieningen. Hierbij kun je denken aan een snelle WiFi-verbinding, pantry’s en catering. Elke middag wordt hier verse lunch bereid met lekkere broodjes en beleg. Mocht je gebruik willen maken van vergaderruimten is dat ook zeker mogelijk. Wanneer je dus op zoek bent naar kantoorruimte in Gouda met prima services en voorzieningen, stop dan met zoeken. Je bent hier helemaal aan het goede adres.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda kenmerkt zich onder andere door haar uitstekende bereikbaarheid. Treinstation Gouda ligt op een afstand van slechts 1,9 kilometer. Met de auto is het kantoorpand het beste te bereiken vanaf de A12 en A20. Verder kun je na werktijd gemakkelijk boodschappen halen bij supermarkt Hoogvliet. Deze supermarkt ligt op een afstand van 600 meter van het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Zuidelijk Halfrond?

Zie jij jezelf al werken in dit prachtige kantoorgebouw aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda? Kom dan snel een keer langs en ontdek welke ruimte het beste bij jouw onderneming past. Plan hiervoor een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder, gratis en geheel vrijblijvend.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zuidelijk Halfrond 1 in Gouda Gouwe Spoor

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Bij binnenkomst worden we altijd vriendelijk ontvangen en ook is ondersteuning door de receptionisten mogelijk!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zuidelijk Halfrond 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner