Transportlaan 1-151, Geleen

Een eigen Kantoorkamer Huren in Geleen? 37m2 slechts €499,- p.m.

Een eigen Kantoorkamer Huren in Geleen? 37m2 slechts €499,- p.m.

Welkom bij dit moderne business center gelegen aan de Transportlaan te Geleen. SKEPP biedt u hier aantrekkelijke en smaakvolle kantoorkamers te huur aan. U huurt hier al vanaf 37 m2 een fraaie kantoorkamer of een kantoorruimte op maat van meer dan 100 m2.

Ook flexkantoorruimte te huur bij dit kantoor in Geleen

Hier zijn tevens flexkantoren te huur, deze kunt u voor €10,- per uur boeken! Kortom, een prima combinatie tussen flexibiliteit & zekerheid en kantoorruimte die bij u past! Kantoorruimte huren binnen dit business center in Geleen betekent automatisch dat u gebruik kunt maken van alle diensten en services. Denk daarbij aan administratieve ondersteuning of telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam.

Een gemeenschappelijke lounge en gedeelde receptie zijn aanwezig

Maak gebruik van de WiFi, de gemeenschappelijke lounge en laat uw gasten ontvangen door onze heren en dames van de receptie. Het kantoorpand is op slechts 5 auto-minuten gelegen van de autosnelweg A2. Parkeergelegenheid is aanwezig, ook handig voor uw klanten! Niet onbelangrijk, het kantoorpand in Geleen beschikt over een inpandige brasserie, eet smakelijk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) doet u op deze locatie. Dit kantoorgebouw is van het energielabel A voorzien.

Huurprijzen Kantoorruimten, Transportlaan 1-151 Geleen

De huurprijs van een kantoorkamer ter grootte van 37 m2 is €499,- per maand inclusief gas, water, elektriciteit, WiFi, en het gebruik van 1 parkeerplaats.

Profiteer ook van de lage huurprijs binnen dit kantoor!

Al met al biedt dit prachtige kantoor u vele extra's. Dat is wel zo prettig toch? Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (>37-100m2) of kantoorruimte op maat (>100m2) in Geleen? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Transportlaan in Geleen

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Transportlaan in Geleen.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Kantoorruimte te huur binnen business center in Geleen Transportlaan 1-151 Geleen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!