Kantoorruimte huren Enschede, Twekkeler Es 49

Bereikbaarheid
  • Bushalte Enschede, De Hoeveler 1 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Enschede Kennispark 26 min. lopen (2,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Twekkeler Es 49 in Enschede

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Enschede!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Twekkeler Es (West)

Kantoorruimte huren op een bedrijventerrein in Enschede? Dat kan! Aan de Twekkeler Es, gelegen in het Industrie- en havengebied zijn nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1980. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 3020 m2. 

Huurprijzen

Kantoorruimten van verschillende metrages zijn te huur in dit kantoorgebouw. Zo huur je al een kantoorruimte vanaf €265,- per maand. Leuke prijzen, voor deze mooie locatie in Enschede. De ruimten zijn te huur voor een minimale periode van 12 maanden. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en huurprijzen kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Pantry, topkoeling en lift 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan kun je direct gebruik maken van de aanwezige voorzieningen. Zo is er in het kantoorpand een nette pantry aanwezig waar jij gemakkelijk je lunch kunt bereiden. Bovendien is iedere kantoorruimte voorzien van topkoeling, hierdoor kun je ook tijdens de warme zomerdagen prettig werken. Tot slot is er een lift aanwezig in het kantoorpand. Traplopen is dus verleden tijd!  

Locatie en bereikbaarheid 

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is prima. De dichtstbijzijnde bushalte is De Hoeveler. Deze halte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. Met de auto daarentegen ben je het snelst op kantoor vanaf de A35. Bovendien zijn er in de omgeving van het kantoorgebouw en in het centrum van Enschede voldoende horecagelegenheden te vinden. Gezellig om na werktijd nog even een hapje te eten met collega's. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Twekkeler Es?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit moderne kantoorgebouw? Dat kan. Neem contact op met onze vastgoedconsultants of plan zelf een rondleiding in. Gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Twekkeler Es 49

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen