Kantoorruimte huren Eindhoven, Daalakkersweg 2

Bereikbaarheid
  • Eindhoven, Broekakkerseweg 1 min. lopen (0,1 km)
  • Eindhoven 42 min. lopen (3,4 km)
  • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Daalakkersweg 2

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Daalakkersweg in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Daalakkersweg in Eindhoven? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1970 en heeft momenteel 1 kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 300 m2. De voorzieningen en faciliteiten in dit kantoorgebouw zijn van hoog niveau en gelegen op een gunstige locatie.

Huurprijzen

Op dit moment is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 300 m2. De kantoorunit is gevestigd op de 1e verdieping en heeft op dit moment een huidige indeling met scheidingswanden, een systeemplafond met TL verlichting, topkoeling, dubbel glas en vloerbedekking. De kantoorruimte wordt leeg opgeleverd, dat houdt in dat de ruimte volledig naar eigen smaak en stijl van het bedrijf ingericht kan worden. Voor een maandelijks bedrag van €2438,- huur jij deze ruimte, bovengenoemde prijs is inclusief servicekosten te vermeerderen met de geldende B.T.W.

24/7 toegankelijk, een pantry en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Daalakkersweg in Eindhoven brengt vele voordelen met zich mee, er zijn namelijk veel voorzieningen die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Zo heb je 24/7 toegang tot je eigen kantoorkamer, erg handig wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil afronden. Je hebt de beschikking over een kleine gezamenlijke pantry, hier kun je voor jou en je collega’s een lekkere kop koffie/thee zetten. Reis je met de auto naar je werkplek? Aan de voorzijde van het kantoorgebouw zit een grote parkeerplaats waar je gratis de auto kunt parkeren, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven ligt het kantoorpand erg gunstig, het is namelijk goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende snelwegen zoals de A270, A67 en A2 zijn binnen 10 minuten te bereiken en de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 minuten loopafstand vanaf jouw werkplek. Het kantoorgebouw staat is gevestigd op een levendig terrein, waar altijd wel iets gebeurd. Denk hierbij aan trainingen, leuke ontmoetingen en workshops.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Daalakkersweg in Eindhoven?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Daalakkersweg in Eindhoven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Daalakkersweg.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Daalakkersweg 2 in Eindhoven

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Je vindt hier hippe en moderne kantoorruimtesErg leuk gedaan

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Daalakkersweg 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner