Kantoorruimte huren Eindhoven Strijp-S, Achtseweg Zuid 151

Bereikbaarheid
  • Eindhoven, Strijp-T 2 min. lopen (0,1 km)
  • Eindhoven Strijp-S 6 min. lopen (0,5 km)
  • Park 7 min. lopen (0,6 km)
  • Sportschool 9 min. lopen (0,7 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Achtseweg Zuid 151

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Achtseweg Zuid in Eindhoven (Strijp-S)

Ben je op zoek naar een historisch kantoorpand in Eindhoven Strijp-S, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand Achtseweg Zuid. Hier huur je op een locatie met karakter en makkelijk bereikbaar. Het centrum van Eindhoven is dichtbij en met de auto en openbaar vervoer bereik jij makkelijk je werkplek. Benieuwd of er een geschikte kantoorkamer tussen zit voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er nog veel beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om vanaf 103 m2 een kantoorruimte te huren voor een maandelijks bedrag van €1072. Er zijn ook andere grote kantoren beschikbaar, zoals verschillende kantoorruimten rond de 819 m2, te huur voor €8531 m2 per maand. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren tot en met 3000m2. Nieuwsgierig wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Achtseweg Zuid in Eindhoven Strijp-S brengt vele voordelen met zich mee, je mag namelijk ook gebruik maken naast je kantoorruimte van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo zijn er in het kantoorgebouw meerdere vergaderruimten aanwezig, altijd handig wanneer je een bespreking hebt met je collega’s of een presentatie wilt geven aan gasten die langs komen. Er is rondom het kantoorgebouw ruimte parkeergelegenheid, per 100 m2 krijg je één parkeerplaats er bij. Het is mogelijk om een extra parkeerplek te huren voor €100,- per maand per parkeerplaats.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op een gunstige locatie, alles is makkelijk en snel bereikbaar. Het kantorencomplex was vroeger de warmtekrachtcentrale van Philips, dat ondertussen is herontwikkelt naar een imposant bedrijfscomplex. Met de auto is het slechts 2 minuten rijden vanaf de A2 en ook met het openbaar vervoer bereik jij binnen 3 minuten lopen jouw werkplek vanaf het station Strijp-S.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Achtseweg Zuid in Eindhoven Strijp-S?

Zie jij het wel zitten en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Achtseweg Zuid in Eindhoven Strijp-S? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte in Eindhoven.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Achtseweg Zuid 151 in Eindhoven Strijp-S

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Strijp-S!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Gaaf kantoorgebouw met unieke ruimtes, leuk om te zien

B

Voor elk soort onderneming is er in dit kantoorgebouw ruimte, echt een perfecte locatie!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Achtseweg Zuid 151

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner