Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Parklaan 54a

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Eindhoven, Dommelhoef 1 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Eindhoven 12 min. lopen (1,0 km)
  • Sportschool 9 min. lopen (0,7 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Parklaan 54a

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Parklaan (Villapark)

Ben je op zoek naar een betaalbare kantoorruimte aan de rand van het centrum van Eindhoven? Dan is het absoluut de moeite waard om even verder te lezen. Deze monumentale kantoorvilla, aan de Parklaan, is gelegen in de wijk Villapark en heeft een oppervlakte van 10.855 m2. Deze kantoorvilla is gebouwd in 1961 en was vroeger beter bekend onder de naam ‘Huize de Gooren’, een voormalig woonhuis dat nu dient als kantoorgebouw. Momenteel wordt het kantoorgebouw voornamelijk in gebruik genomen door advocatenkantoren en notarissen.

Huurprijzen, kantoor Parklaan, Eindhoven

Binnen dit kantoorgebouw wordt een breed en divers aanbod aan kantoorruimten aangeboden. Op deze locatie zijn kantoorruimten vanaf 16 m2 te huur oplopend tot 450 m2. Iedere kantoorruimte beschikt over ramen die zorgen voor veel lichtinval en uitzicht bieden op de prachtige groenen omgeving. Kantoorruimten in dit prachtige authentieke kantoorpand zijn te huur vanaf €800,- all-in. Je weet dus precies waar je voor betaald! Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief btw.

Parklaan: bedrijfsruimte, pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je besluit een kantoorruimte in deze kantoorvilla aan de Parklaan in Eindhoven te gaan huren, kun je naast de kantoorruimte ook gebruik maken van diverse voorzieningen en services. Het kantoorgebouw beschikt bijvoorbeeld over een bedrijfsrestaurant waar je onder andere terecht kunt voor een heerlijke verse lunch. Daarnaast is er een groot parkeerterrein aanwezig en beschikt iedere etage over een pantry en er is een lift aanwezig in het gebouw.

Locatie en bereikbaarheid, Parklaan, Eindhoven

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is dit kantoorgebouw goed te bereiken.Via de rondwegen rondom het centrum van Eindhoven bereik je snel de rijkswegen A2, A270 en A67. Ga je liever met het openbaar vervoer? Aan de Parklaan ligt bushalte Dommelhoef waar je op de bus kunt stappen naar het Centraal Station of richting het centrum van Eindhoven. Naast dat het centrum van Eindhoven op loopafstand van de kantoorvilla ligt is, er in de directe omgeving van de Parklaan ook genoeg te doen. Ga een hapje eten bij Wielercafé Velosoof, geniet van een dagje uit bij het Inkijkmuseum of ga voor de vrijdagmiddagborrel naar Café Horeca Bakker.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Parklaan?

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar dit kantoorpand en zou je wel eens een kijkje willen nemen? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! Waar wacht je nog op?


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Parklaan 54a in Eindhoven Centrum

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Mooi kantoor op top locatie!

M

Gave inrichting!

Zo zie je maar wat design meubilair met de uitstraling van het kantoorpand kan doen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Parklaan 54a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner