VERHUURD

Eindhoven Centrum, Paradijslaan 3

5 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Paradijslaan in Eindhoven (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Paradijslaan in Eindhoven Centrum? Neem dan een kijkje in deze prachtige kantoorvilla. Het kantoorpand is gebouwd in 1933 maar is pasgeleden gerenoveerd tot een prachtig en modern kantoorgebouw. Het kantoorpand is midden in het centrum van Eindhoven gevestigd, hierdoor is alles op een korte loopafstand bereikbaar.

Huurprijzen

Op dit moment is er nog slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur, een kantoorunit van 80 m2. De kantoorkamer is gevestigd op de 2e verdieping waar een goede airconditioning, systeemplafond en toiletten te vinden zijn. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1000,-, dit bedrag is inclusief gas, water en elektra en exclusief B.T.W. Ben je benieuwd en wil je graag deze kantoorkamer bekijken? Plan dan snel een rondleiding in.

Goede beveiliging en een pantry

Het kantoorpand aan de Paradijslaan in Eindhoven is pas geleden gerenoveerd, mede daardoor zijn er vele services en faciliteiten gerealiseerd. Zo is het kantoorgebouw voorzien van een alarminstallatie, erg prettig dat je na werktijd je werkspullen kunt laten liggen en met een gerust hart naar huis kunt gaan. Ook is er op de 2e verdieping een eigen pantry, hier kun je een kopje koffie/thee zetten en in de middag gezellig lunchen met alle collega’s. Voor de toiletten hoef je niet naar een andere verdieping, er is ook een nette toiletgroep gerealiseerd op deze verdieping.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een mooie ligging in het centrum van Eindhoven. De Paradijslaan kenmerkt zich door de vele kantoorvilla’s, moderne kantoorgebouwen en woonappartementen. Vanaf deze locatie is alles op loopafstand makkelijk bereikbaar, denk hierbij aan de gezellige cafés, leuke winkels en goede restaurants. Ook is de bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer goed te doen. De op- en afritten van de A67, A2 en A50 ligging 10 minuten rijden vanaf jouw werkplek en de dichtstbijzijnde bushalte ligt om de hoek.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Paradijslaan in Eindhoven Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Paradijslaan in Eindhoven Centrum en wil je graag in dit kantoorpand een kijkje nemen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in deze zoektocht bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Paradijslaan.

1 beoordelingen Paradijslaan

Mooie lichte ruimte waarin oude elementen in bewaard zijn gebleven, waaronder prachtig glas in lood!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!