VERHUURD
Super deal

Eindhoven Centrum, P Czn Hooftlaan 14

4 (1)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Centrum!

Kantoorruimte huren aan de P Czn Hooftlaan in Eindhoven (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de P Czn Hooftlaan in Eindhoven? Kom dan een kijkje nemen in dit industriële pand. Het kantoorpand is gebouwd in 1959 en heeft een perfecte ligging midden in het centrum van gezellige Eindhoven. Er zijn karakteristieke elementen in het pand te vinden en het is voor iedere onderneming een geschikt. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en eigen vervoer uitstekend.

Huurprijzen

Een erg populair pand, op dit moment is er namelijk nog maar 1 kantoorunit beschikbaar. Deze kantoorkamer is gevestigd op de 2e verdieping en heeft een totale oppervlakte van 49 m2. Voor een maandelijks bedrag van €428,- huur je deze kantoorruimte inclusief alle voorzieningen en faciliteiten, op de parkeerplaatsen en het internet na. De kantoorruimte is voorzien van vele en hoge ramen, voldoende daglicht zorgt voor een prettige sfeer in deze ruimte.

Een pantry en vergaderruimte

Buiten de goed uitziende kantoorruimte aan de P Czn Hooftlaan in Eindhoven om zijn er ook nog vele services en faciliteiten waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo is er een pantry op de 2e verdieping waar elke dag koffie/thee gezet kan worden en is er een vergaderruimte aanwezig. Verder is de kantoorruimte voorzien van vloerbedekking en een systeemplafond, de overige inrichting is volledig aan jezelf.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg centrale ligging in het centrum van Eindhoven. Hierdoor is de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto erg goed. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts op 1 minuut loop afstand van je werkplek gelegen. Ook verschillende opritten van snelwegen zoals de A2, A67 en A50 zijn binnen minder dan 10 minuten rijden bereikbaar, gunstiger kan het haast niet. In de nabije omgeving zijn er vele gezellige restaurantjes en koffietentjes te vinden, waaronder; Karma Societe Lounge. Een heerlijke plek om na werktijd even tot rust te komen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de P Czn Hooftlaan in Eindhoven?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de P Czn Hooftlaan in Eindhoven? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen P Czn Hooftlaan

Door het vele glaswerk is er overdag veel daglicht, hierdoor ontstaat er een prettige en rustige werksfeer!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!