Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Kennedyplein 11

Bereikbaarheid
  • Eindhoven 1 min. lopen (68 m)
  • Eindhoven 1 min. lopen (68 m)
  • Park 6 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 9 min. lopen (0,7 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Kennedyplein 11

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Kennedyplein in Eindhoven (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Kennedyplein in Eindhoven Centrum? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Het is een modern kantoorgebouw met een bijzondere uitstraling. Dit komt mede door de grote ramen vanaf de vloer tot aan het plafond, dit zorgt dagelijks voor veel lichtinval. Naast de goede bereikbaarheid, zijn ook de alle services en faciliteiten op deze locatie van hoog niveau. Ben jij nieuwsgierig geworden? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte is de gehele 6e verdieping, deze verdieping is makkelijk bereikbaar met zowel de trap als met de lift. De gehele kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 325 m2 en is voorzien van vele faciliteiten zoals kabelgoten, TL- inbouwverlichting en geluiddempende strokenplafonds. Ook heb je op deze verdieping de mogelijkheid om het volledig naar eigen smaak in te richten. Dit is erg fijn, zo kun je de style en uitstraling van jou bedrijf helemaal laten terug komen.

Een receptie, pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Kennedyplein in Eindhoven Centrum tref je bij binnenkomst in de royale entree elke dag een bemande receptie. Zij zorgen voor een vriendelijk ontvangst voor jou en je collega’s en ook kunnen zij klanten ontvangen. Wanneer er behoefte naar is, kunnen de receptionisten jouw bedrijf ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Waaronder het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Op de 6e verdieping is ook een luxe pantry te vinden en je kunt de auto makkelijk en snel parkeren in de parkeergarage.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is midden in het centrum van Eindhoven gevestigd, dat betekend dat alles makkelijk op korte loopafstand bereikbaar is. Waaronder de gezellige terrassen, leuke winkeltjes en lekkere restaurants. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg naar je werkplek vanaf verschillende rijkswegen zoals de A67, A2 en A50. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation van Eindhoven ligt vanaf jouw werkplek slechts 2 minuten lopen verder op.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Kennedyplein in Eindhoven Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Kennedyplein in Eindhoven Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Kennedyplein.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kennedyplein 11 in Eindhoven Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Centrum!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Overzichtelijke ruimtes op een fantastische locatie in het centrum van Eindhoven.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kennedyplein 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner