VERHUURD
Super deal

Keizersgracht 16

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht (Centrum)

In dit kantoorpand is de gehele 2e verdieping beschikbaar voor kantoorruimte. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1977. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 803 m2. Op de begane grond van dit kantoorgebouw zit een bierbrouwerij, een erg gezellige werkomgeving dus! 

Huurprijzen, kantoor Keizersgracht, Eindhoven

Zoals gezegd is de gehele 2e verdieping beschikbaar voor de verhuur. Dit betreft een ruimte van circa 163 m2. Deze verdieping is tevens in delen te huur van 35 m2 en 40 m2. De totale huurprijs voor de gehele ruimte bedraagt €1550,- per maand. Niet gek, voor deze top centrumlocatie in Eindhoven. De kantoorruimte wordt leeg opgeleverd, hierdoor kun jij je kantoorruimte geheel naar eigen wens inrichten. De kantoorruimte heeft ramen over de volle breedte, zowel aan de voor- als achterkant. Zo komt er veel daglicht naar binnen waardoor er een fijne werksfeer ontstaat. 

Keizersgracht: pantry, vergaderruimte en parkeerplaatsen 

Wanneer je in dit kantoorpand een kantoorruimte huurt, mag je gebruik maken van alle voorzieningen die aanwezig zijn. Zo is er een pantry met vaatwasser aanwezig en is er opbergruimte voorhanden. Daarnaast kan er, indien gewenst, een vergaderruimte gecreëerd worden. Bovendien zijn er 3 parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein beschikbaar. Deze bevinden zich achter een slagboom op het eigen terrein, goed beveiligd dus. Zijn alle 3 de parkeerplaatsen bezet? Dan kun jij je auto parkeren bij parkeergarage P1, gelegen tegenover het kantoorpand. Deze parkeerplaatsen kun je huren voor slechts €127,77,- per maand (exclusief BTW). 

Locatie en bereikbaarheid, Keizersgracht, Eindhoven

Dit kantoorpand ligt midden in het centrum, dichtbij het winkelgebied van Eindhoven. Hier vind je allerlei leuke winkeltjes en horecagelegenheden. Zoals je vast al raadt, is het kantoorpand met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Direct voor de deur ligt bushalte Keizersgracht. Deze bus brengt je in slechts enkele minuten naar Eindhoven Centraal station. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A67 en de A2 in slechts 13 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht?

Wil jij graag de 2e verdieping huren van dit kantoorpand of misschien liever een deel hiervan? Neem dan contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Dit is geheel gratis!

Een hele verdieping te huur aan de Keizersgracht! Keizersgracht 16 Eindhoven Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!