Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Keizersgracht 14

Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
Bereikbaarheid
  • Eindhoven, Keizersgracht 1 min. lopen (17 m)
  • Eindhoven 13 min. lopen (1,0 km)
  • Park 6 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Keizersgracht 14

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht (Bergen)

Dit kantoorgebouw in het centrum van Eindhoven is gebouwd in 1965 maar daar is aan de binnenkant nog weinig van te zien. Het kantoorpand kent namelijk een moderne inrichting en strakke afwerking. Dit kantoorgebouw in het centrum van Eindhoven kent een totale perceeloppervlakte van 442 m2 en de kantoorruimten zijn verdeelt 4 verdiepingen. Momenteel is dit kantoorgebouw het thuisfront van 2 uitzendbureaus en zijn er nog diverse kantoorruimten te huur.

Huurprijzen, kantoor Keizersgracht, Eindhoven

De kantoorruimten in dit kantoorgebouw aan de Keizersgracht worden leeg opgeleverd zonder meubilair met vloerbedekking. Wanneer je hier een kantoorruimte huurt, kun je hem dus geheel naar eigen smaak inrichten. Alle ruimten beschikken over ramen waardoor er veel lichtinval is en je tijdens het werk prachtig uitzicht hebt op het centrum van Eindhoven.

Keizersgracht: een pantry en voldoende parkeergelegenheid

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Keizersgracht kun je gebruik maken van diverse services en voorzieningen waardoor jij je geheel op je eigen onderneming kunt richten. Denk hierbij aan een eigen pantry op iedere verdieping en voldoende parkeergelegenheid. In de kelder is nog een lege ruimte beschikbaar die kan dienen als gemeenschappelijke vergaderruimte of opslagruimte.

Locatie en bereikbaarheid, Keizersgracht, Eindhoven

Dit kantoorgebouw bevindt zich in het bruisende centrum van Eindhoven waardoor er genoeg vertier in de omgeving is. Na een lange werkdag zijn er voldoende winkels, cafés en restaurants waar je terecht kunt voor wat ontspanning. Een ander voordeel van het huren van een kantoorruimte in het centrum is dat het uitstekend bereikbaar is. Binnen tien minuten lopen bereik je het Centraal Station van Eindhoven waar je ook met de bus eenvoudig en snel kunt komen via busstation Keizersgracht. Indien je liever met de auto naar het werk gaat, ben je vanaf de Keizersgracht binnen een kwartier rijden op de snelwegen A67, A2 en A50.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keizersgracht?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Eindhoven en heeft dit kantoorpand jouw interesse gewekt? Wacht dan niet langer en ga een kijkje nemen! Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 14 in Eindhoven Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Centrum!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Je huurt hier een kantoorruimte in een super leuke omgeving.

Er zijn gezellige cafés, leuke winkels en goede restaurants... En alles is op loopafstand bereikbaar!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 14

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner