Eindhoven Centrum, Fellenoord 218-220

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 475 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Fellenoord in Eindhoven Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Fellenoord in Eindhoven? Dan is dit pand uit 1988 misschien wel iets voor jou. Op de tweede en vierde verdieping zijn de kantoorkamers gevestigd en beschikken over zeer comfortabele voorzieningen. Voor elke onderneming is er plek in deze inspirerende en energieke omgeving.

Huurprijzen

Op de tweede verdieping zijn op dit moment nog 4 kantoorkamers beschikbaar. Vanaf 26 m2 voor een maandelijks bedrag van €500,- tot en met 39 m2 voor €750,- in de maand. Op de vierde verdieping zijn er nog 13 kantoorunits beschikbaar van 29 m2 tot 57 m2. De prijzen die op onze website staan weergegeven zijn all-in, inclusief de kosten voor alle aanwezige services. Indien je met de auto naar je werkplek wilt reizen en naast het gebouw wilt parkeren betaal je maandelijks €90,- extra. In het pand zijn ook nog grotere kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte vanaf 153 m2 tot wel 556 m2. Deze units zijn nog niet gerenoveerd en vallen dus niet onder de all-in prijs.

Vergaderruimte, glasvezel en een pantry

Buiten het ruime aanbod van kantoorruimten aan de Fellenoord in Eindhoven, zijn er ook de algemene ruimten waar jij gebruik van kunt maken. Zo zijn er meerdere vergaderzalen die beschikken over presentatiemogelijkheden en is er een kantine waar je gezellig met je collega’s kunt lunchen. Dagelijks wordt er door Pain du Délicieux een ambachtelijke lunch geleverd met verse broodjes, salades en drankjes. In de kantine is ook een luxe pantry, deze is voorzien van alle gemakken, waaronder een luxe koffiezetapparaat.

Locatie en bereikbaarheid

Om het pand met het openbaar vervoer te bereiken hoef je maar 3 minuten naar de dichtstbijzijnde bushalte te lopen en 7 minuten naar het treinstation van Eindhoven. Ook de opritten van verschillende snelwegen zijn vanaf jou werkplek binnen enkele minuten te bereiken. Een zakelijke afspraak en je wilt buiten de deur een kopje koffie drinken? Brownies & Downies zit om de hoek, een gezellig koffietentje met de heerlijke brownies.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Fellenoord in Eindhoven Centrum?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te gaan huren aan de Fellenoord in Eindhoven? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Een goedkope kantoorruimte huur je bij SKEPP.

1 beoordelingen Fellenoord

Grote ruimten met een goed uitzicht over eindhoven.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!