Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Fazantlaan 27

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Eindhoven, Dommelhoef 3 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Eindhoven 13 min. lopen (1,1 km)
 • Park 9 min. lopen (0,8 km)
 • Sportschool 6 min. lopen (0,5 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Fazantlaan 27

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Fazantlaan in in Eindhoven (Centrum)

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor kantoorruimte in het Centrum van Eindhoven? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Fazantlaan. Je huurt hier een kantoorruimte in een fraai kantoorgebouw wat naast het NRE terrein ligt. Het is ruim omgezet en er zijn veel authentieke elementen terug te vinden. Ook komt er veel licht binnen door de grote ramen, dit zorgt voor een prettige werksfeer. Benieuwd naar de kantoorruimte? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er op de 2e verdieping meerdere kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft op een oppervlakte van 16 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €475,-. De daar op volgende kantoorunit heeft een oppervlakte van 19 m2, te huur voor €550,- per maand. Daarnaast is er ook nog een kantoorruimte met een oppervlakte van 20 m2 en 44 m2. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Pantry en een terras

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Fazantlaan in Eindhoven Centrum, maak je niet alleen gebruik van je kantoorruimte, maar ook van alle aanwezige voorzieningen. Zo is er op de begane grond een gezamenlijke pantry aanwezig, handig om je lunch voor te bereiden en een heerlijk kopje koffie/thee te zetten. Ook is er een terras aanwezig, bereikbaar door de openslaande deuren. Een lekkere plek om te genieten met mooi weer en je werk hier voort te zetten.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is erg gunstig, je bereikt namelijk binnen enkele minuten de gezellige binnenstad van Eindhoven. Ook is de dichtstbijzijnde bushalte slechts 2 minuten lopen en heb je met deze buslijn een directe aansluiting op het NS treinstation Eindhoven. Reis je met de auto naar je werkplek? Verschillende rijkswegen zoals de A2, A67 en A50 zijn slechts 4 kilometer verwijderd van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Fazantlaan in Eindhoven Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Fazantlaan in Eindhoven Centrum en kom je graag een keertje langs om te kijken? Plan dan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Fazantlaan in Eindhoven Centrum.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Fazantlaan 27 in Eindhoven Centrum

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Prachtige kantoorvilla op een mooie locatie in het centrum van Eindhoven!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Fazantlaan 27

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner