Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Bomanshof 6

Bereikbaarheid
  • Eindhoven, P.C. Hooftlaan 2 min. lopen (0,1 km)
  • Eindhoven 22 min. lopen (1,8 km)
  • Park 6 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (34 m)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Bomanshof 6

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bomanshof in Eindhoven (Centrum)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Bomanshof in Eindhoven? Dit kantoorpand biedt jou de mogelijkheid. Het kantoorpand is gebouwd in 1969 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 815 m2. Het pand heeft een erg centrale ligging, namelijk in het centrum van Eindhoven. Gezellige cafés en restaurants liggen om de hoek en ook de bereikbaarheid is daardoor optimaal.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorkamers beschikbaar, waaronder de unit met een oppervlakte van 126 m2. Deze unit is te vinden op de begane grond en kan gehuurd worden voor een maandelijks bedrag van €997,-. Ook op de 2e verdieping is nog een kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 61 m2 en is €500,- in de maand, deze prijzen zijn inclusief gas/water/licht. De inrichting van de kantoorruimte is volledig aan jou. LET OP! Je kunt een kantoorruimte huren tot 31 december 2019.

Parkeerplaatsen

In de kantoorruimten aan de Bomanshof in Eindhoven zitten grote ramen, deze zorgen dagelijks voor veel licht. In een frisse en lichtte ruimte kun je heerlijk relaxed werken en leidt tot ook zeker tot een snellere productiviteit dan een ruimte zonder daglicht. Naast het kantoorgebouw is er een groot parkeerterrein, hier kun betaald parkeren. Verder zijn er nog ruime toiletgroepen op de begane grond en is er een gezamenlijke entree.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van dit pand is ideaal, het kantoorpand is namelijk met zowel het openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereikbaar. Binnen 1 minuut lopen zit jij al op je werkplek vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Ook zijn de opritten van snelwegen zoals de A2, A67 en A50 niet langer dan 10 minuten rijden. Het voordeel van een kantoorruimte huren midden in het centrum van Eindhoven is dat alles vlakbij is, winkels, restaurants en gezellige koffie tentjes zoals ‘Genestho’ zitten vlakbij.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bomanshof in Eindhoven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte aan de Bomanshof in Eindhoven te huren? En spreekt jou het pand met bijbehorende kantoorruimten ook aan? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bomanshof 6 in Eindhoven Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Centrum!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Buiten de kantoorruimten om maken we ook veel gebruik van de aanwezige vergaderruimten en belruimten.

ERg prettig wanneer je jezelf wilt afzonderen of een meeting hebt.

K

Midden in het centrum van Eindhoven, perfect!

De kantoorruimten zijn licht en overzichtelijk.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bomanshof 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner