VERHUURD
Super deal

Eindhoven Centrum, Bleekstraat 33

5 (1)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Bleekstraat in Eindhoven (Centrum)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Bleekstraat in Eindhoven Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om het met eigen ogen te bekijken. Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging op de hoek van Vestdijk, vlak nabij het centrum van Eindhoven. Met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Door de locatie en de aanwezige faciliteiten maakt dit een populaire locatie.

Huurprijzen

Op dit moment is er een kantoorruimte beschikbaar van 54 m2. Deze kantoorunit is op zowel de begane grond als op de 1e verdieping gelegen. Er kan een eigen entree worden gerealiseerd op de begane grond en ook bevind zich hier een luxe pantry. Boven is er de mogelijkheid om meerdere werkplekken te creëren. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €945,-, dit is exclusief servicekosten. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden aan de Bleekstraat? Schroom je niet en vraag onze vastgoedconsultants om advies!

Parkeergelegenheid, veel beglazing en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Bleekstraat in Eindhoven Centrum maak je niet alleen gebruik van je werkplek, maar profiteer je ook van alle voorzieningen. Zo kun je, wanneer je met de auto naar je kantoorkamer reist, aan de achterzijde van het kantoorgebouw parkeren. Makkelijk en snel! Daarnaast is de kantoorruimte voorzien van veel beglazing, hierdoor is er altijd veel daglicht wat zorgt voor een rustige en comfortabele werkomgeving. Op de begane grond is een pantry ingebouwd, waar ook een vaatwasmachine en koelkast inzitten. Een handige plek om in de middag een verse lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd nabij het NRE-terrein en naast de Schellens fabriek. Door middel van de Boutenslaan en Piuslaan bereik je binnen enkele minuten verschillende rijkswegen zoals de A2, A67 en A270. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op korte loopafstand bereik je een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het Centraal Station van Eindhoven.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bleekstraat in Eindhoven Centrum?

Ben jij er van overtuigd dat deze kantoorruimte aan de Bleekstraat in Eindhoven Centrum bij jou past? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Eindhoven.

1 beoordelingen Bleekstraat

Mooie ruimte op top locatie in Eindhoven, helaas niet iets te groot voor onze onderneming.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!