Kantoorruimte huren Eindhoven Airport, Marinus van Meelweg 17

Voorzieningen
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Eindhoven, Airport 8 min. lopen (0,7 km)
  • Eindhoven Strijp-S 1 uur 9 min. lopen (5,6 km)
  • Park 2 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Marinus van Meelweg 17

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Marinus van Meelweg in Eindhoven (Airport)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Marinus van Meeldweg in Eindhoven Airport? Neem dan een kijkje in dit pasgeleden gerenoveerde kantoorpand. Op een perfect gelegen locatie vind je dit kantoorgebouw met een centrale ontvangsthal waar veel daglicht naar binnen schijnt door de grote ramen. Ook heeft het pand een hoog servicelevel, wat het erg aantrekkelijk maakt om hier een ruimte te huren.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar vanaf 28 m2 voor een maandelijks bedrag van €449,-. Ook zijn er kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 70 m2 en 81 m2. Zijn deze kantoorunits te klein voor je onderneming of wil je graag doorgroeien met je bedrijf op dezelfde locatie? Deelverhuur is ook mogelijk! Door verschillende kantoorkamers te combineren is het ook mogelijk om een ruimte te huren van 128 m2 voor een €2052,- in de maand. De kantoorruimten hebben een ruimte uitstraling en veel lichtinval door de grote ramen.

Een pantry, airconditioning en snelle internetverbinding

Wanneer je en kantoorruimte huurt aan de Marinus van Meelweg in Eindhoven Airport maak je ook gebruik van de vele services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo is er een gemeenschappelijke pantry die is voorzien van een vaatwasser en koffiezetapparaat. Een handige plek waar jij en je collega's een lekker kopje koffie/thee kunnen zetten en in de middag een verse lunch kunnen voorbereiden. Ook werk je altijd met een aangename temperatuur door de airconditioning en je maakt gebruik van razendsnel internet. Snel en efficiënt werken, dat wil toch iedereen?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige locatie in Eindhoven, je bereikt je werkplek namelijk makkelijk met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn verschillende op- en afritten van de snelwegen A2, A58 en A67 binnen 5 minuten bereikbaar en de bushalte ‘Eindhoven, Luchthavenweg’ ligt op een loopafstand van 3 minuten. Daarnaast is het kantoorpand dicht in de buurt van Eindhoven Airport gelegen waar veel internationale vluchten aankomen en vertrekken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Marinus van Meelweg in Eindhoven Airport?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Marinus van Meelweg in Eindhoven Airport? Wacht dan niet langer en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Marinus van Meelweg.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Marinus van Meelweg 17 in Eindhoven Airport

Kantoorkamers
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Een mooi kantoor met lichte ruimten, de snelle internetverbinding is ook erg fijn :-)

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Marinus van Meelweg 17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner