VERHUURD

Stationsweg 71, Ede

  • 24/7 toegang

  • Receptie

  • WiFi

  • Airconditioning

  • Beveiliging

  • Opbergruimte

  • Toiletten

  • Bureau

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Ede!

Kantoorruimte huren in een uniek kantoorpand in Ede?

Deze kantoorvilla aan de Stationsweg in Ede is gelegen in een prachtige groene omgeving. Van buiten heeft het kantoorpand karakteristieke eigenschappen, maar van binnen is het kantoorpand volledig gerenoveerd. De kantoorruimten zijn van alle gemakken voorzien, zoals een archiefruimte en WiFi. Kortom, een uitstekende locatie om uw onderneming te huisvestigen!

Nog slechts 2 kantoorruimten beschikbaar in Ede!

Het kantoorgebouw bestaat uit een totale oppervlakte van 440 m2. U huurt hier gemeubileerde kantoorruimten. Maar let op: er zijn in deze kantoorvilla nog slechts 2 kantoorruimten, van 54 m2 en 58 m2, beschikbaar! U kunt dus wel stellen dat dit kantoorgebouw een zeer populaire locatie is. De huurprijs is vanaf slechts €608,- per maand. Huurt u hier een van de laatste kantoorkamers?

U huurt hier kantoorruimte op een uitstekend bereikbare locatie

Dit kantoorpand aan de Stationsweg ligt op een uitstekend bereikbare locatie. Zo bevindt er zich een busstation voor de deur, bereikt u binnen tien minuten rijden de snelwegen A12 en A30 en bent u binnen vijf minuten rijden bij treinstation Ede-Wageningen. Naar kantoor gaan is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ervaar het gemak van diverse voorzieningen!

Wanneer u een kantoorruimte huurt in deze authentieke kantoorvilla, kunt u ook gebruik maken van diverse voorzieningen. Zo beschikt het kantoorpand over een archiefruimte, receptie en 24/7 toegankelijkheid. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw onderneming! Daarnaast beschikt het kantoorgebouw ook over parkeeruimte. Op deze manier is het kantoorpand zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Waar wacht u nog op?

Nieuwsgierig? Kom eens een kijkje nemen!

Wilt u deze prachtige kantoorvilla aan de Stationsstraat in Ede eens met uw eigen ogen bekijken? Dat is geen enkel probleem! Via SKEPP plant u gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

Kantoorruimte huren in kantoorvilla in Ede Stationsweg 71 Ede Toplocatie!

2 beoordelingen Stationsweg

Wat een prachtig pand is dit zeg!!

Jammer dat er geen kantoorruimtes meer te huur zijn

Geweldig mooi pand, prachtige uitstraling.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat