Kantoorruimte huren Duiven, Parallelweg 18

Bereikbaarheid
  • Bushalte Duiven, Klavierstraat 15 min. lopen (1,2 km)
  • Treinstation Duiven 10 min. lopen (0,8 km)
  • Park 9 min. lopen (0,8 km)
  • Sportschool 8 min. lopen (0,6 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Parallelweg 18

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Parallelweg in Duiven

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Parallelweg in Duiven? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw, ook wel de Unie Veste genoemd. Je huurt hier een kantoorruimte in een representatief kantoorgebouw op een gunstige locatie, namelijk binnen de bebouwde kom. De kantoorruimten zijn licht en voorzien van vele services en faciliteiten. Ben jij nieuwsgierig hoe het er hier uit ziet? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 20 m2. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €295,-. Dit bedrag is exclusief servicekosten, deze kosten bedragen namelijk €119,- per maand. De kantoorunits kunnen gemeubileerd worden opgeleverd, alles is hier tot in de puntjes georganiseerd. Je hoeft nergens meer achteraan! Wil jij meerdere kantoorkamers huren? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden.

24/7 toegankelijkheid en schoonmaakservice

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Parallelweg in Duiven, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. De voorzieningen op deze locatie zijn goed georganiseerd, zo heb je bijvoorbeeld 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden en niet gebonden wil zijn aan vaste openingstijden. Daarnaast hoef jij je ook niet druk te maken om het schoonmaken van jouw kantoorruimte. De kantoorkamer wordt namelijk meerdere malen per week schoongemaakt, datzelfde geldt ook voor de openbare ruimten in het kantoorpand.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van de Unie Veste is goed bereikbaar met de auto. Wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt, ben je slechts 5 minuten onderweg vanaf de rijksweg A12. Ook de A348 en A50 zijn binnen 10 minuten rijden te bereiken. Vervolgens kun je de auto op eigen terrein parkeren, ideaal! Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation van Duiven ligt op loopafstand van 800 meter.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Parallelweg in Duiven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Parallelweg in Duiven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Parallelweg in Duiven.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Parallelweg 18 in Duiven

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Parallelweg 18

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner