Super deal

Hooistraat 32, Druten

6651AD Druten

Kantoorruimte huren aan de Hooistraat in Druten

Aan de Hooistraat in Druten staat dit kantoorgebouw, speciaal ingericht voor bedrijven om zich te vestigen. De ruimten zijn modern ingericht en er hangt een zeer prettige werksfeer. Het kantoorgebouw ligt in het centrum van het Land van Maas en Waal en op loopafstand van een woonwijk. De gedeelde receptie zorgt er voor dat je gasten hartelijk worden ontvangen. 

Huurprijzen

Binnen dit kantoorgebouw zijn er verschillende opties beschikbaar aan de Hooistraat in Druten. Je kunt namelijk een flexwerkplek huren als je een paar dagen buiten de deur wilt werken, maar niet vast wil zitten aan een gehuurde ruimte. Wil je toch liever fulltime en op een vaste locatie aan het werk? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier huur je hét visitekaartje voor je eigen bedrijf, namelijk een eigen kantoorunit of een kantoorruimte op maat. Je huurt hier al een kantoorunit vanaf 20 m2 voor maar €330,- in de maand of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Receptie en ingerichte kantoorruimten 

De uitgebreide faciliteiten die het huren binnen dit kantoorgebouw met zich meebrengt, zorgen voor ervoor dat je je altijd volledig op de bedrijfsvoering kan richten. Zo is er een gedeelde receptie die gasten ontvangt, post verwerkt en eventueel zelfs de telefoon beantwoordt. Terwijl je bij aankomst een heerlijke kop koffie zet en je ingerichte kantoorruimte binnenloopt, wordt de post bij je bezorgd. Jij richt je volledig op je corebusiness.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder aangegeven staat dit kantoorgebouw aan de Hooistraat in het centrum van het Land van Maas en Waal en heeft het een goede ontsluiting richting de A15, A73 en A50. Voor jouw eigen auto is er parkeerruimte aanwezig om deze dicht bij je eigen kantoorruimte neer te kunnen zetten. Ook met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar, aangezien het op loopafstand ligt van de bijvoorbeeld de bushalte. 

Eerst zien dan geloven?

Ben jij enthousiast geworden over dit pand aan de Hooistraat? Neem nu snel contact op met een van onze vastgoedconsultants, om met eigen ogen het kantoorgebouw te zien en ook de heerlijke koffie te proeven. Wij plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Bel ons direct, maar een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Als je liever via WhatsApp contact met SKEPP wilt opnemen, dan is dit ook geen probleem.

Kantoorruimte huren Druten, Hooistraat 32 Hooistraat 32 Druten Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat