Kantoorruimte huren Dordrecht, Vissersdijk Beneden 70

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Dordrecht, Vissersdijk 14 min. lopen (1,1 km)
 • Treinstation Dordrecht Stadspolders 9 min. lopen (0,7 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (61 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vissersdijk Beneden 70 in Dordrecht

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vissersdijk in Dordrecht

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Vissersdijk in Dordrecht? Neem dan snel een kijkje in dit kantoorgebouw! Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorpand uit 1991 met een totale gebruiksoppervlakte van 694 m2. De huurders in het kantoorgebouw zijn in verschillende branches actief, denk hierbij aan een detacheringsbureau, advocaten en coaching. Het kantoorgebouw is gevestigd op een bedrijventerrein met allerlei verschillende winkels op loopafstand. Je hebt uitzicht naar de woonhuizen, de Karwei en er is veel verkeer voor het kantoorpand, desondanks heb je hier geen last van en kun je ongestoord bezig met je werkzaamheden.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Deze oppervlakten verschillen tussen de 16 m2 en 28 m2. Zo huur je al een kantoorruimte van 16 m2 voor een maandelijks bedrag van €500,-. Ben je op zoek naar net iets meer ruimte? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in de kantoorkamer van 19 m2, te huur voor €600,-. De grootst beschikbare kantoorunit heeft een oppervlakte van 28 m2 en is te huur voor €725,- per maand. Let op! Deze prijzen zijn exclusief servicekosten! Daarnaast is het ook mogelijk om een werkplek te huren aan de Vissersdijk, dit kan al vanaf €12,50 per uur.

Bemande receptie, gratis parkeren en heerlijke koffie

Als jij besluit om een kantoorruimte aan de Vissersdijk Beneden in Dordrecht te huren kan jij snel in je nieuwe kantoorruimte intrekken. De kantoorunits zijn namelijk reeds gemeubileerd. Ook kan je door 24/7 toegang jouw kantoorruimte je eigen werktijden bepalen. Daarnaast helpt de bemande receptie je tijdens kantooruren met al je vragen en postverwerking.

Locatie en bereikbaarheid

Op ongeveer 10 minuten loopafstand vind je treinstation Dordrecht Zuid. Mocht je geen liefhebber zijn van wandelen, dan kun je altijd nog de bus nemen naar het treinstation. De bushalte ligt namelijk op een korte loopafstand van slechts 5 minuten. De dichtstbijzijnde snelweg is de A15, binnen ongeveer 7 minuten makkelijk bereikbaar vanaf jouw werkplek. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Wissersdijk, hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vissersdijk in Dordrecht?

Ben jij geïnteresseerd in dit kantoorpand aan de Vissersdijk Beneden in Dordrecht? Sluiten jouw wensen goed aan bij deze kantoorruimten? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Vissersdijk in Dordrecht.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Perfecte locatie, makkelijk bereikbaar met de auto en bus.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vissersdijk Beneden 70

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner