Weesperstraat 118, Diemen

Kantoorruimte huren aan de Weesperstraat (Diemen-Zuid)

Kantoorruimte huren in een representatief kantoorpand met een industriële uitstraling? Dat kan in dit kantoorpand gelegen in de buurt Verrijn Stuart. Hier staat namelijk een kantoorpand dat gebouwd is in 1968. Dit kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 5229 m2. De atmosfeer binnen dit kantoorgebouw is aangenaam, met name dankzij de karakteristieke stijl. 

Huurprijzen, kantoor Weesperstraat, Diemen

Kantoorruimte is te huur voor slechts €99,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €31,25 per m2 per jaar. Zo is een ruimte van 60 m2 al te huur voor slechts €651,25 per maand. Liever een grotere kantoorruimte huren? Kies dan voor een ruimte van 1130 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van €7062,50.  Deze laatstgenoemde ruimte wordt binnenkort verbouwd, er zal dan onder meer een nieuw plafond en een nieuwe vloer worden geplaatst. Na de verbouwing stijgt de huurprijs van deze ruimte. 

Weesperstraat: schoonmaak, 24/7 toegang en een pantry 

In dit kantoorpand aan de Weesperstraat in Diemen maak je gebruik van de standaard services en voorzieningen. Zo zit de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot jouw eigen kantoor, hierdoor kun jij zelf je werktijden bepalen. Tot slot beschikt het kantoorpand over een nette pantry, de ideale plek voor het zetten van een kopje koffie of het bereiden van je lunch. 

Locatie en bereikbaarheid, Weesperstraat, Diemen

Het kantoorpand bevindt zich op een goed bereikbare locatie in Diemen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Diemen Zuid, dit treinstation ligt op een afstand van 1,6 kilometer. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A1, A10 en A9 in slechts enkele minuten op kantoor. De omgeving van het kantoorpand is ook erg gezellig te noemen. Leuke koffietentjes als Café ’t Pandje liggen op loopafstand. Hier kun je gezellig tussen de middag met collega’s lunchen.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Weesperstraat?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit eigentijdse kantoorpand aan de Weesperstraat? Wees er dan snel bij. Plan vandaag nog een rondleiding in en kom gezellig langs. 

Goedkoop representatieve kantoorruimte huren in Diemen Weesperstraat 118 Diemen Toplocatie!

4 beoordelingen Weesperstraat

Mooie grote ruimte is er beschikbaar!

Benieuwd hoe het eruit ziet na de renovatie.

Van de buitenkant vind ik het een ietwat saai kantoorgebouw, maar denk dat hier wel leuke kantoren gecreëerd worden.

De grote ruimte lijkt erg mooi te worden zo te zien, ben benieuwd.

Niets bijzonders, maar wel goede kantoren en prima voorzieningen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!