Diemen, Diemerhof 32

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 125 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 600 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Diemerhof in Diemen

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Diemen, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Plan dan snel een rondleiding in bij het kantoorgebouw aan het Diemerhof, hier heb je de mogelijkheid om zowel een werkplek als kantoorruimten te huren. Aan alles is gedacht binnen het concept aan het Diemerhof, je hoeft nergens meer achteraan! Van Phone Booths tot het huren van een hotel kamer, het is allemaal mogelijk. Nieuwsgierig naar wat dit kantoorgebouw je nog allemaal meer te bieden heeft? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

In het kantoorpand is het mogelijk om zowel een werkplek als kantoorruimte te huren. De kantoorruimten zijn beschikbaar vanaf 2 personen, te huur voor een maandelijks bedrag van €600,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte, voor bijvoorbeeld 6 personen? Ook dat kan voor €1800,- per maand. Huur je liever een flexibele werkplek? Dit is mogelijk vanaf €125,- per maand. Je huurt hier een kantoorruimte met een flexibel huurcontract, in overleg is er veel mogelijk.

Een koffiebar, Phone Booths en schoonmaak service

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Diemerhof in Diemen, kun je je elke dag genieten van verse koffie, er is namelijk een heuse koffiebar aanwezig in hetkantoorpand. Ook zijn er in het kantoorgebouw meerdere Phone Booths aanwezig, ideaal wanneer je een belangrijk telefoontje moet plegen met bijvoorbeeld een klant. Houd je niet zo van schoonmaken? Ook dan ben je op deze locatie aan het juiste aders, dit wordt hier namelijk voor je uit handen genomen. Oftewel, alle services en faciliteiten zijn top georganiseerd!

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een kantoorruimte op een gunstige locatie in Diemen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer kun jij je werkplek makkelijk bereiken. De dichtstbijzijnde op- en afritten van de snelwegen A10, A9 en A2 liggen op een korte rijafstand van maar 5 minuten. Reis je leiver met het openbaar vervoer? Op slechts 600 meter loopafstand vanaf jouw werkplek tref je het treinstation Diemen Zuid.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Diemerhof in Diemen?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan het Diemerhof in Diemen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of wil je eerst nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan het Diemerhof in Diemen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!