VERHUURD

Breda Noord-Prinsenbeek, Hoge Mosten 16-24

4 (2)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Breda Noord-Prinsenbeek!

Kantoorruimte huren aan de Hoge Mosten in Breda (Noord-Prinsenbeek)

Een eigen kantoorkamer of kantoorunit, die 24 uur per dag toegankelijk is, flexibel huren? Dit kantoorconcept biedt kansen voor startende ondernemers maar ook bedrijven tot 25 werknemers.

Huurprijzen

De huurprijs bedraagt slechts €302,- per werknemer per maand. U krijgt hiervoor een werkplek in een eigen kantoorkamer. Een kantoorkamer voor 1 persoon huurt u dus eigenlijk al voor maar €302,- per maand (incl. G/W/L)! Uiteraard kunt u hier over onderhandelen, waarbij het verstandig is om contact op te nemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP. Dat bespaart u veel geld, wij werken namelijk gratis voor u. Onderhandelen over de huurprijs? Waarom niet?

24/7 toegang tot uw eigen kantoorkamer met internet

Natuurlijk zijn er ook optionele services die u zou kunnen inkopen bij de verhuurder. Denk hierbij aan secretariële of administratieve ondersteuning. Uw kantoorkamer is 24/7 toegankelijk en in het kantoorpand is (draadloos) internet aanwezig.

Loactie en bereikbaarheid

In de directe omgeving van dit kantoorpand is het Bastion Hotel gelegen. Ook zijn er meerdere restaurants op loopafstand van dit kantoor gelegen (zowel Hollands als Aziatisch). De supermarkt ligt om de hoek. Tot slot is er in de buurt de mogelijkheid om te bowlen en gezellig wat te drinken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hoge Mosten in Breda (Noord-Prinsenbeek)?

Wilt u meer weten over de te huren kantoorruimte bij dit pand in Breda? Neem gratis en vrijblijvend contact op of plan alvast een rondleiding op de website van SKEPP!

2 beoordelingen Hoge Mosten

Groot pand waar veel werkplekken gecreëerd kunnen worden voor een leuke prijs.

Inderdaad een mooie levendige omgeving, ben wel benieuwd of je hier ook gemeubileerd kunt huren :)

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!