Kantoorruimte huren Apeldoorn, Steenbokstraat 21

Bereikbaarheid
  • Bushalte Apeldoorn, Laan van de Dierenriem 5 min. lopen (0,4 km)
  • Treinstation Apeldoorn Osseveld 46 min. lopen (3,6 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Steenbokstraat 21

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Steenbokstraat in Apeldoorn

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Steenbokstraat in Apeldoorn? Zoek dan niet verder, dit is het kantoorgebouw wat jij zoekt. Het kantoorpand is gebouwd in 2003 en is gelegen op het bedrijvenpark Apeldoorn Noord. Een voordeel van het bedrijvencentrum is dat het gebouw is voorzien van Energielabel A, daarnaast zijn er meerdere services en faciliteiten aanwezig die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Benieuwd hoe het huren op deze locatie is? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

In het kantoorpand is een totale oppervlakte van 1252 m2 beschikbaar voor de verhuur. Je hebt de mogelijkheid om oppervlakte in een geheel te huren voor een maandelijks bedrag van €10.329,-, maar je kunt ook gebruik maken van deelverhuur. Deelverhuur is mogelijk bij een kantoorruimte vanaf 420 m2, te huur voor €3465,- per maand. Lijkt je deze kantoorruimte net iets te klein heb huur je liever een kantoorkamer van bijvoorbeeld 600 m2? Ook dit is mogelijk voor een maandelijks bedrag van €4950,-. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Steenbokstraat in Apeldoorn, maak je naast je kantoorunit ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. In het kantoorgebouw zijn er meerdere gezamenlijke pantry’s aanwezig, een ideale plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten voor jou en je collega’s of om een appeltje te schillen. Reis je met de auto naar je werkplek? Er zijn bij het kantoorpand beschikt over een eigen parkeerterrein. Wil je hier gebruik van maken? Dit kan vanaf €30,- per maand.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een korte rijafstand van verschillende op- en afritten gelegen. Zoals de A50 en A1 zijn binnen enkele minuten bereikbaar met de auto vanaf jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op 5 minuten loopafstand vind je een bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Apeldoorn Osseveld.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Steenbokstraat in Apeldoorn?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Steenbokstraat in Apeldoorn? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Steenbokstraat.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Steenbokstraat 21 in Apeldoorn

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Apeldoorn!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Steenbokstraat 21

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner