Super deal

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

5 (1)

Moderne werkplek of kantoorruimte te huur nabij het centrum van Amsterdam!

Zoek je een werkplek in Amsterdam? Of een kantoorkamer nabij het centrum van onze hoofdstad? In dit kantoorgebouw vind je het allemaal! Daarnaast profiteer je van voorzieningen als vergaderruimten.

Een eigen kantoor of een flexibele werkplek aan de Weesperstraat

Zoals al gezegd is, hier vind je de ruimte die bij jou past. Wanneer je geen eigen kantoor prefereert, kun je beter voor een financieel aantrekkelijkere werkplek gaan in dit kantoorgebouw te Amsterdam. Liever meer privacy? Huur dan een volledig ingerichte kantoorkamer! Een groter metrage nodig? Je huurt hier ook conventioneel vanaf 800 m2 (dit betreft een hele verdieping).

Jouw eigen werkplek te huur al vanaf €230,- per maand

Een werkplek in de open ruimte huurt u al voor €230,- per maand. Liever een grotere kantoorruimte? Een kantoorkamer voor 6 personen huurt u al vanaf €2300,- per maand. Daarnaast zijn er ook nog kantoorruimten te huur voor 12, 14 en 16 personen. De kantoorruimte met 12 werkplekken huur je al voor €5880,-. Gezien de luxe en de locatie in Amsterdam, zijn dit voordelige prijzen voor een kantoorruimte te noemen.

Vergaderruimte en goede koffie wanneer je kiest voor dit kantoor

Vergader je veel? Maak gebruik van de aanwezige vergaderruimten! Tijd voor koffie? Bezoek de koffiecorner! Iets printen of kopiëren? Daarvoor zijn uiteraard faciliteiten aanwezig! Kortom, je maakt hier gebruik van hoogwaardige voorzieningen, naast het gemak van een werkplek of een kantoorruimte in Amsterdam.

Bezoek dit kantoor aan de Weesperstraat in Amsterdam

SKEPP bied je de mogelijkheid om gratis een rondleiding in te plannen, zodat je de mogelijkheden van de kantoorruimten in dit kantoorpand te Amsterdam kunt zien. Je plant een rondleiding in via het menu rechts op deze pagina!

Kantoorruimte huren in het centrum van Amsterdam! Weesperstraat 61 Amsterdam Toplocatie!

1 beoordelingen Weesperstraat

Een super hip kantoor waarbij een hechte community is. Heel vet!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!