Kantoorruimte huren Amsterdam, Moermanskkade 109-113

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Moermanskkade 109-113 in Amsterdam

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 193 m2
  Huurprijs: € 6.108 € 5.192 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 217 m2
  Huurprijs: € 6.108 € 5.192 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 464 m2
  Huurprijs: € 15.580 € 13.243 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 497 m2
  Huurprijs: € 15.798 € 13.428 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Moermanskkade in Amsterdam

Wil jij binnenkort een prachtige kantoorruimte huren aan de Moermanskkade in Amsterdam? Neem dan eens een kijkje op deze prachtige locatie. In dit representatieve kantoorgebouw zijn momenteel diverse grote kantoorruimtes beschikbaar die wellicht een uitkomst kunnen bieden voor jou! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

Kantoorruimte huren

Het kantoorpand heeft een aantal grote vloeren beschikbaar. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 193m2 en deze huur je al voor maar €4.565,- per maand. Behoefte aan meer ruimte? dat is geen enkel probleem het aanbod loopt op tot maar liefst 681m2. Deze prachtige grote ruimte kost slechts €14.595,- per maand.  De kantoorruimtes zijn fraai afgewerkt met beton panelen plafond, zwarte sprinklers, zwarte verlichtingsarmaturen en zwarte ventilatie.

Een representatieve entree, lift en een nette pantry

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Moermanskkade in Amsterdam geniet jij van diverse gemeenschappelijke voorzieningen. Jij en jouw bezoekers worden warm ontvangen in de entree hier kunnen jouw bezoekers plaatsnemen in de stijlvol ingerichte ontvangstruimte. Door de aanwezigheid van een dubbel liften blok transporteer jij jezelf en jouw bagage binnen no-time naar de gewenste verdieping. In het pand zijn een aantal algemene pantry’s aanwezig waar jij lekker je eigen lunch kunt bereiden en heerlijk van je pauze kunt genieten. Kortom op deze locatie zijn vele faciliteiten beschikbaar om jouw werkdag aangenaam te maken.

Locatie en bereikbaarheid

Het gebied De Houthaven moet een goed functionerend bedrijfsgebied en een aangenaam verblijfsgebied voor werknemers en bewoners worden. De openbare ruimte wordt daarom duurzaam en hoogwaardig ingericht. De eerste huurders zijn zich hier in 2006 gaan vestigen en daarna is heeft het gebied zich in een rap tempo ontwikkeld in een gebied dat erg in trek is bij de creatieve industrie. De Amsterdamse Houthaven is door zijn indrukwekkende architectuur en prachtige ligging aan ’t IJ uitgegroeid tot een uniek gebied in de gemeente Amsterdam. Vanaf de A10 is deze locatie binnen enkele minuten bereikbaar via het rijkswegennet. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zij de binnenstad en het centraal station van Amsterdam snel te bereiken.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Moermanskkade in Amsterdam?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Moermanskkade in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Dan kunnen zij samen met jou een bezichtiging inplannen zodat jij deze locatie met eigen ogen kunt bewonderen.

 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Moermanskkade 109-113

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen