VERHUURD
Super deal

Archangelkade 17

  • Toiletten

  • WiFi

  • Glasvezel

  • 24/7 toegang

  • Schoonmaak

  • Beveiliging

  • Opbergruimte

  • Koffie/thee

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam!

Kantoorruimte huren aan de Archangelkade (Westpoort)

Aan de Archangelkade in Amsterdam, gelegen in het Westelijk Havengebied, bevindt zich dit kantoorpand. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1973 en heeft een perceeloppervlakte van 4558 m2. Het kantoorgebouw ligt op een mooie centrale locatie waardoor het een geschikte plek is voor het starten van een onderneming. Ook is er in de nabije omgeving altijd wel iets te beleven. Foodtruck ‘Hieper de Pieper’ ligt op een steenworp afstand, hier kun je terecht voor de lekkerste snacks tijdens lunchtijd! 

Huurprijzen, kantoor Archangelkade, Amsterdam

In dit kantoorgebouw vind je diverse werknemers die zich onder andere bezighouden met studiebegeleiding en dienstverlenende activiteiten in de IT-sector. Momenteel is er helaas geen kantoorruimte beschikbaar.

Archangelkade: opslagruimte huren met onderhoudsservice 

Op deze locatie aan de Archangelkade is kantoorruimte niet het enige dat je kunt huren, er is namelijk ook voldoende opslagruimte beschikbaar. Je kunt er dus voor kiezen om gebruik te maken van dit opslagservice. Dit houdt in dat jouw eigendommen worden opgehaald, opgeslagen en weer terug worden gebracht wanneer jij dat wenst. Tijdens deze opslagperiode kun je ook gebruik maken van de reparatie- en schoonmaakwerkzaamheden. 

Locatie en bereikbaarheid, Archangelkade, Amsterdam

Met zowel de auto als het openbaar vervoer is dit pand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 10 minuten lopen. Station Amsterdam Sloterdijk ligt 3 kilometer van het pand verwijderd, vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Met de auto is het pand vanaf de snelweg A10 en A5 binnen 5 minuten te bereiken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Archangelkade?

Wil jij graag een kijkje nemen in dit moderne kantoorpand in Amsterdam Westpoort? Kom dan snel een kijkje nemen. Dit kun je doen door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen.

Kantoorruimte met opslagruimte te huur in Amsterdam Archangelkade 17 Amsterdam Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat