VERHUURD

Ceintuurbaan 222, Amsterdam Zuid

  • Toiletten

  • WiFi

  • Glasvezel

  • 24/7 toegang

  • Lunch

  • Schoonmaak

  • Bureau

  • Koffie/thee

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuid!

Kantoorruimte huren aan de Ceintuurbaan (Zuid)

Op zoek naar een kantoorruimte in het bruisend hart van de Pijp in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de Ceintuurbaan huur je namelijk een kantoorruimte van 15 m2. Het kantoor is middels een glazen wand gescheiden van het creatieve, jong en dynamisch videoproductie bedrijf dat reeds is gevestigd in dit kantoorpand. 

Huurprijzen, kantoorruimte Ceintuurbaan, Amsterdam

Zoals gezegd is er 1 ruimte beschikbaar van 15 m2 in dit kantoorgebouw. Deze ruimte is al te huur voor slechts €450,- inclusief gas, water, licht en internet. De ruimte is volledig gemeubileerd. Je hoeft dus alleen nog maar je laptop mee te nemen en je kunt er direct aan de slag. Past het meubilair niet helemaal bij de stijl van jouw onderneming? Aanpassen naar eigen wens is zeker mogelijk! 

Ceintuurbaan: gemeubileerd, een pantry en 24/7 toegang 

De kantoorruimte van 15 m2 is volledig gemeubileerd, dit wil zeggen dat er een mooi tafel aanwezig is met 2 bureaustoelen. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over een nette pantry. Hier kun jij 's ochtends een lekker kopje koffie zetten of 's middags je lunch bereiden. Daarnaast heb jij als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Hierdoor ben jij in de gelegenheid je eigen werktijden te bepalen, ideaal toch? En wat helemaal lekker is, is dat je tijdens de zomermaanden in de tuin kunt genieten van het zonnetje. 

Locatie en bereikbaarheid, Ceintuurbaan, Amsterdam

Dit kantoorpand, gelegen in Amsterdam Zuid, is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Cornelis Troostplein en is gelegen op een loopafstand van 6 minuten. Reis je liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A10 in slechts 7 minuten op kantoor. Zoals gezegd ligt het kantoorpand in het bruisend hart van de Pijp. Binnen een straal van 200 meter vind je dan ook vele leuke restaurantjes en lunchtentjes. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ceintuurbaan?

Wil jij graag deze beschikbare kantoorruimte huren van 15 m2? Wees er snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in en bekijk of deze ruimte geschikt is voor jouw onderneming. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Kantoorruimte huren aan de Ceintuurbaan in Amsterdam Ceintuurbaan 222 Amsterdam Zuid Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!