VERHUURD

Buitenveldertselaan 102-120, Amsterdam Zuid

  • Toiletten

  • 24/7 toegang

  • Schoonmaak

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuid!

Kantoorruimte huren aan de Buitenveldertselaan (Zuid)

Kantoorruimte huren nabij de Zuidas? Dat kan op de 1e verdieping van dit kantoorgebouw. Het betreft een kantoorpand uit 1970 met een totale gebruiksoppervlakte van 5576 m2. Het kantoorpand is erg populair onder diverse groothandels en financiële instellingen. Zo populair dat de bezettingsgraad normaal gesproken erg hoog ligt.  

Huurprijzen, kantoor Buitenveldertselaan, Amsterdam

Zoals gezegd ligt de bezettingsgraad in dit kantoorpand normaal gesproken erg hoog. Momenteel is de bezettingsgraad 100%. Dit houdt in dat er op dit moment geen kantoorruimten beschikbaar zijn voor de verhuur. Maar wees niet getreurd, wellicht komt er binnenkort weer een geschikte ruimte vrij voor jouw onderneming. 

Buitenveldertselaan: representatieve entree en groene omgeving 

Dit kantoorpand is voorzien van een zeer representatieve entree, hierdoor kun jij op alle gemak gasten ontvangen op deze kantoorlocatie. Bovendien bevindt het kantoorpand zich op een locatie met veel groen. Zo kun jij tijdens de pauze heerlijk een wandeling maken met collega’s door deze groene omgeving. Daarnaast ligt er naast het kantoorpand een winkelcentrum en is het kantoorpand niet ver van de Zuidas verwijderd. Een interessante plek in Amsterdam om te huren dus! 

Locatie en bereikbaarheid, Buitenveldertselaan, Amsterdam

Over de locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand in Amsterdam hoef je niet te klagen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Zuid. Dit station ligt op een afstand van slechts 1,7 kilometer. Vanaf hier is het ook mogelijk om de bus te pakken richting Van Nijenrodeweg. Deze bushalte is slechts 1 minuut lopen vanaf kantoor. Wanneer je met de auto reist, ben je het snelst op kantoor vanaf de A10. Echter, de A9 en de A4 zijn ook snel te bereiken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Buitenveldertselaan? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Buitenveldertselaan? Plan zodra er beschikbaarheid is een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Kantoorruimte te huur op toplocatie in Amsterdam Zuid! Buitenveldertselaan 102-120 Amsterdam Zuid Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!