VERHUURD
Super deal

Anthony Fokkerweg 21, Amsterdam Zuid

  • Schoonmaak

  • Bureau

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuid!

Kantoorruimte huren aan de Anthony Fokkerweg (Nieuw-West)

Gelegen op bedrijventerrein de Schinkel aan de Anthony Fokkerweg, het bedrijventerrein voor de creatieve industrie in Amterdam Nieuw-West. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 1987 en staat in de Hoofddorppleinbuurt. De vele glazen wanden en grote ramen van het gebouw zorgen voor veel lichtinval. Op dit moment huren werknemers uit verschillende branches hier kantoorruimte, denk bijvoorbeeld aan softwareontwikkelaars, adviesbureaus en financiële holdings. 

Huurprijzen, kantoor Anthony Fokkerweg, Amsterdam

Werkplekken huren kun je in dit pand al vanaf €250,- per maand. Naast het huren van werkplekken is het ook mogelijk om afzonderlijke kantoorruimtes te huren. Hiervoor betaal je een maandelijks bedrag vanaf €850,-. Dit kantoorpand aan de Anthony Fokkerweg is een erg populaire kantoorlocatie en kent daardoor over het algemeen een hoge bezettingsgraad. 

Anthony Fokkerweg, maak gebruik van de pantry, vergaderruimte en razendsnel internet 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Anthony Fokkerweg, kun je gebruik maken van de vele extra voorzieningen. Zo is er een pantry aanwezig, kun je vergaderingen organiseren in de compleet uitgeruste vergaderruimte en is het pand voorzien van razendsnel internet. Daarnaast is er ook nog eens voldoende parkeerruimte voor de deur, erg uniek voor deze locatie in Amsterdam. 

Locatie en bereikbaarheid, Anthony Fokkerweg, Amsterdam

Het kantoorgebouw aan de Anthony Fokkerweg ligt op steenworp afstand van de snelweg A10, hierdoor is het uitstekend bereikbaar als je met de auto reist. Daarnaast ben je met 5 minuutjes bij het dichtstbijzijnde busstation en Schiphol Airport is binnen 15 minuten met de auto te bereiken. Voor ieder soort reiziger de ideale werklocatie! Zin om tussen de middag even lekker buiten de deur te lunchen? Ook dan zit je hier op de perfectie locatie. In de nabije omgeving zijn namelijk verschillende cafés en restaurantjes te vinden. 

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Anthony Fokkerweg?

Wil je graag een kijkje nemen in dit kantoorgebouw? Geen enkel probleem. Je plant via onze website gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Dit kan door het formulier (rechts op deze pagina) in te vullen, een mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen met onze vastgoedconsultants. 

Kantoorruimte te huur in Amsterdam Zuid Anthony Fokkerweg 21 Amsterdam Zuid Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!