Kantoorruimte huren Amsterdam Westpoort, Radarweg 29

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, La Guardiaweg 6 min. lopen (0,5 km)
 • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 9 min. lopen (0,7 km)
 • Metrostation Amsterdam Sloterdijk 10 min. lopen (0,7 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Radarweg 29

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Radarweg in Amsterdam (Westpoort)

Je eigen kantoorruimte huren in een eigentijds kantoorpand aan de Radarweg in Amsterdam Westpoort op een bedrijventerrein? Dat kan in dit kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2004. Je huurt dan kantoorruimte in een in-het-oog-springende wolkenkrabber. Dit omvangrijke kantoorgebouw heeft niet alleen een fraaie buitenkant, ook van binnen ziet alles er tiptop uit! De huidige huurders van dit pand zijn werkzaam in de gezondheidszorg, de financiële dienstverlening en de secretariële dienstverlening.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor de verhuur. Huren in dit pand kan op flexibele basis. Echter, als je wilt profiteren van de laagste huurprijzen is het verstandig om voor een langere tijd te gaan huren. Voor informatie over de actuele beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Een foodtruck wekelijks aanwezig

Dit kantoorpand aan de Radarweg in Amsterdam Westpoort beschikt over een wel heel bijzondere voorziening. Iedere dinsdag is er namelijk een foodtruck aanwezig waar je in de lunchpauze een heerlijk hapje te eten kunt halen. Als huurder kun je je ook aanmelden bij de Millenium Social Club. Deze club organiseert meetings, evenementen en borrels waardoor jij gemakkelijk jouw netwerk kunt vergroten. Ook is er een fitnessruimte aanwezig, heerlijk na werktijd nog even sporten!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte bereikbaarheid met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf de A10 ben je met de auto binnen 7 minuten op kantoor. Amsterdam Sloterdijk ligt op nog geen kilometer afstand, ideaal als je graag met de trein reist. Deze uitstekende bereikbaarheid maakt het pand ook zeer geschikt om zakenpartners te ontvangen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Radarweg in Amsterdam Westpoort?

Ben jij op zoek naar kantoorruimte aan de Radarweg in Amsterdam Westpoort? En vind je het leuk om een kijkje te nemen in dit kantoorpand? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Wie weet heb jij binnenkort jouw eigen kantoorruimte binnen dit moderne kantoorgebouw aan de Radarweg.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Radarweg 29 in Amsterdam Westpoort

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Zowel van binnen als van buiten een prachtig pand!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Radarweg 29

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner