Super deal

Radarweg 29, Amsterdam Westpoort

1054NX Amsterdam Westpoort

5 (1)

Kantoorruimte huren aan de Radarweg (Westpoort)

Je eigen kantoorruimte huren in een eigentijds kantoorpand op bedrijventerrein Sloterdijk? Dat kan in dit kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2004. Je huurt dan kantoorruimte in een in-het-oog-springende wolkenkrabber. Dit omvangrijke kantoorgebouw heeft niet alleen een fraaie buitenkant, ook van binnen ziet alles er tiptop uit! De huidige huurders van dit pand zijn werkzaam in de gezondheidszorg, de financiële dienstverlening en de secretariële dienstverlening. 

Huurprijzen, kantoor Radarweg, Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Radarweg in Amsterdam zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor de verhuur. Huren in dit pand kan op flexibele basis. Echter, als je wilt profiteren van de laagste huurprijzen is het verstandig om voor een langere tijd te gaan huren. Voor informatie over de actuele beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Radarweg: een foodtruck wekelijks aanwezig 

Dit pand aan de Radarweg beschikt over een wel heel bijzondere voorziening. Iedere dinsdag is er namelijk een foodtruck aanwezig waar je in de lunchpauze een heerlijk hapje te eten kunt halen. Als huurder kun je je ook aanmelden bij de Millenium Social Club. Deze club organiseert meetings, evenementen en borrels waardoor jij gemakkelijk jouw netwerk kunt vergroten. Ook is er een fitnessruimte aanwezig, heerlijk na werktijd nog even sporten! 

Locatie en bereikbaarheid, Radarweg, Amsterdam

Dit kantoorpand aan de Radarweg in Amsterdam is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Vanaf de A10 ben je met de auto binnen 7 minuten op kantoor. Amsterdam Sloterdijk ligt op nog geen kilometer afstand, ideaal als je graag met de trein reist. Deze uitstekende bereikbaarheid maakt het pand ook zeer geschikt om zakenpartners te ontvangen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Radarweg?

Ben jij op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam en vind je het leuk om een kijkje te nemen in dit kantoorpand aan de Radarweg? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Wie weet heb jij binnenkort jouw eigen kantoorruimte binnen dit moderne kantoorgebouw. 

Kantoorruimte huren in wolkenkrabber te Amsterdam Radarweg 29 Amsterdam Westpoort Toplocatie!

3D Viewer Radarweg

Klik om te activeren

1 beoordelingen Radarweg

Zowel van binnen als van buiten een prachtig pand!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!