VERHUURD

Elektronstraat 15, Amsterdam Westpoort

  • Toiletten

  • 24/7 toegang

  • Schoonmaak

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Westpoort!

Kantoorruimte huren aan de Elektronstraat (Westpoort)

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Bedrijventerrein Sloterdijk, is een populaire werklocatie. Het betreft een kantoorgebouw uit het jaar 1980 met een totale gebruikersoppervlakte van 2717 m2. Het kantoorpand ligt in een gezellige omgeving met vele leuke horecagelegenheden als Café Pistou nabij. Diverse bedrijven, waaronder event cateraars en leasemaatschappijen, huren al een kantoorruimte in dit moderne kantoorgebouw. 

Huurprijzen, kantoor Elektronstraat, Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Elektronstraat in Amsterdam huur je tegen een relatief lage huurprijs. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Het betreft een kantoorruimte van 21 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €299,-. 

Elektronstraat: 24/7 toegang en een pantry

Wanneer je besluit kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw, dan maak je direct gebruik van alle standaard voorzieningen. Zo is het kantoorpand voorzien van een nette pantry en heb jij als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Bovendien zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Alles om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. 

Locatie en bereikbaarheid, Elektronstraat, Amsterdam

Of je nou met het openbaar vervoer naar je werk reist of met eigen vervoer, de bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend! Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op een afstand van slechts 1,5 kilometer. Vind je dit toch net iets te ver lopen? Pak dan de bus richting Amsterdam Contactweg. Vanaf hier is het slechts 4 minuten lopen naar kantoor. Reis je toch liever met je eigen auto? Ook geen probleem! Vanaf zowel de A10 als de A5 en de A8 is het kantoorpand binnen 10 minuten bereikbaar. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Elektronstraat?

Had jij graag een kantoorruimte willen huren in dit kantoorpand? Niet getreurd, binnenkort is er vast een leuke ruimte voor jou beschikbaar. Houd de pagina goed in de gaten en plan, wanneer er beschikbaarheid is, snel een rondleiding in.

Goed bereikbare kantoorruimte te huur in Amsterdam Elektronstraat 15 Amsterdam Westpoort Toplocatie!

1 beoordelingen Elektronstraat

Een zakelijk pand met parkeerplekken voor de deur, ideaal!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!