Kantoorruimte huren Amsterdam West, Vinkenstraat 79 HS

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vinkenstraat 79 HS in Amsterdam West

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vinkenstraat in Amsterdam

Wil jij een representatieve kantoorruimte huren aan de Vinkenstraat in Amsterdam? Dan vervult dit prachtige kantoorpand vlakbij het Amsterdam Centraal Station wellicht jouw wensen! Op deze locatie zijn momenteel een aantal fijne werkplekken beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag!

Kantoorruimte huren

Een werkplek op deze locatie is erg gewild. De werkplekken in dit kantoorpand vervullen veel van jouw wensen en je huurt ze al voor een €300,- per maand op basis van 5 dagen per week. Deze prijs is inclusief de service kosten. Het is ook mogelijk om de werkplekken voor 4 of 3 dagen per week te huren. Onze vastgoedconsultants vertellen je hier graag meer over.

24/7 toegankelijk, vergaderruimte en nette pantry

Jouw nieuwe werkplek aan de vinkenstraat in Amsterdam is 24/7 toegankelijk. Hierdoor is ben jij niet beperkt tot de gebruikelijke kantoortijden. Dit geeft jou een grote mate van flexibiliteit. Net als de het recht om gebruik te maken van de aanwezige vergaderruimtes. Deze vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor het organiseren van een vergadering of presentatie. Het kantoorpand beschikt over een eigen pantry waar jij fijn je eigen maaltijd klaar kunt maken. In het gehele kantoorpand kun je gebruik maken van het aanwezige WiFi netwerk. Hierdoor word jij altijd ondersteund tijdens jouw online werkzaamheden. Kortom bij het huren op deze locatie word jij voorzien van een fijne en representatieve werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder benoemd bevindt dit kantoorpand zich op een unieke en zeer gewilde locatie vlakbij het Amsterdam Centraal station. Binnen 5 minuten ben je op Amsterdam Centraal en reis je met behulp van de trein of metro door Nederland of de omgeving. De omgeving is voorzien van diverse buslijnen die je kunt gebruiken om je te verplaatsen naar belangrijke hotspots. Jouw nieuwe werkplek is ook goed bereikbaar met de auto. De op- en afritten van de A10 liggen op enkele minuten rijden afstand. De omgeving van dit kantoorpand is zeer bruisend. Er is een breed aanbod winkels en horecagelegenheden en ook de bioscoop ligt op loopafstand. Dus even heerlijk ontspannen na een dag hard werken is vanuit dit kantoorpand geen enkel probleem. Of na werktijd nog even de dagelijkse boodschappen halen bij de Albert Heijn of Jumbo. 

Kantoorruimte huren aan de Vinkenstraat in Amsterdam?

Wil jij binnenkort een geweldige werkplek huren aan de Vinkenstraat in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen voor jou een bezichtiging inplannen in dit geweldige kantoorpand! 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vinkenstraat 79 HS

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen