VERHUURD

Amsterdam West, Polonceau-kade 10a

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren aan de Polonceau-kade in Amsterdam (West)

Wil jij graag een leuke werkplek huren in Amsterdam West, maar heb je nog niet de juiste plek gevonden? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Polonceau-kade. Je huurt hier werkplekken in een creatieve en lichte kantoorruimte. Een prachtig kantoorgebouw op een ideale locatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij namelijk makkelijk jouw werkplek. Benieuwd hoe het er hier van binnen uitziet? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 6 vaste fulltime werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Wanneer je hier een werkplek huurt, heb je de beschikking over een comfortabel bureau en bureaustoel. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €275,-, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten. Het is hier mogelijk om een flexibel huurcontract af te sluiten, ideaal hoelang jij zelf kunt bepalen hoelang je een werkplek wilt huren! Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Een pantry en vergaderruimte

In de grote kantoorruimte aan de Polonceau-kade in Amsterdam West is alles goed georganiseerd, waaronder de services en faciliteiten. Zo zit er een pantry waar je dagelijks koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Daarnaast is er een grote glazen vergaderruimte aanwezig, een echte eyecatcher. Hier kun je gebruik van maken wanneer je klanten wilt uitnodigen voor een bespreken of presentatie. Op dit moment huurt ook al een andere organisatie een deel in de kantoorruimte, dit zorgt voor een gezellige en creatieve omgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand op een gunstige locatie gelegen, verschillende rijkswegen zoals de A10, A5 en A8 liggen op een korte rijafstand van slechts 8 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 3 minuten lopen en heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station van Amsterdam. In het kantoorgebouw zijn leuke locaties waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch en een kopje koffie, zoals het MediaCafé Amsterdam en de Espressofabriek.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Polonceau-kade in Amsterdam West?

Zie jij het wel zitten om een van de beschikbare werkplekken te huren aan de Polonceau-kade in Amsterdam West? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een werkplek in Amsterdam.

Polonceau-kade 10a Polonceau-kade 10a Amsterdam West Toplocatie!

2 beoordelingen Polonceau-kade

Je huurt hier een werkplek in een creatieve en ruime omgeving. Er zijn nog diverse plekken vrij.

Gezellig kantoorgebouw met een leuke groep ondernemers!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!