VERHUURD

Elisabeth Wolffstraat 55-H, Amsterdam West

  • Toiletten

  • WiFi

  • 24/7 toegang

  • Rolstoeltoegankelijk

  • Beveiliging

  • Opbergruimte

  • Printen

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren aan de Elisabeth Wolffstraat (West)

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam-West? Lees dan vooral even verder! In dit authentieke pand in de Kinkerbuurt, dat dateert uit 1906, huur je een kantoorruimte van 80 m2. Deze kantoorruimte is gevestigd op de begane grond verdieping van het kantoorpand en bied je uitzicht op het dagelijkse leven in Amsterdam-West. 

Huurprijzen, Elisabeth Wolffstraat, Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Elisabeth Wolffstraat zijn momenteel helaas geen kantoorruimten meer beschikbaar. De ruimte van 80 m2 is zojuisit verhuurd. In het kantoorpand is momenteel een casting agency gevestigd. Doordat er maximaal plek voor 2 ondernemingen is, kun je in dit kantoorpand in alle rust werken. Daarnaast is er voldoende ruimte om met meerdere personen te werken en zakenpartners te ontvangen of vergaderingen te houden. 

Elisabeth Wolffstraat: 24/7 toegang en een pantry

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Elisabeth Wolffstraat kun je gebruik maken van diverse voorzieningen. De kantoorruimte wordt kaal opgeleverd en kan daardoor geheel naar eigen smaak worden ingericht. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk, WiFi is aanwezig en de ruimte beschikt over een volledig uitgeruste keuken. Hier kun je heerlijke verse koffie zetten en ’s middags je eigen lunch bereiden. ’s Ochtends boterhammen smeren is verleden tijd! Ben je een startende onderneming? Het is mogelijk om je op dit adres in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en het adres tevens te gebruiken als postadres. 

Locatie en bereikbaarheid, Elisabeth Wolffstraat, Amsterdam

De Kinkerbuurt in Amsterdam-West is een gezellige buurt dat voornamelijk bestaat uit oude Amsterdamse panden met authentieke en karakteristieke eigenschappen. Op de hoek van de straat bevindt zich een restaurant en een koffiebar waar je na het werk heen kunt voor ontspanning en gezelligheid. Naast diverse horecagelegenheden bevindt zich in de Kinderbuurt ook een supermarkt, SNS bank en de populaire foodhallen. Op loopafstand van het kantoorgebouw bevindt zich een bushalte waarmee Amsterdam Centraal Station binnen 20 minuten te bereiken is. Ga je toch liever met de auto naar het werk? Binnen 10 minuten rijd je de snelweg A10 op en ook de snelwegen A5 en A4 zijn binnen een klein kwartier te bereiken.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Elisabeth Wolffstraat?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kantoorruimte en zou je wel eens een kijkje willen nemen? Geen probleem! We plannen gratis en vrijblijvend een rondleiding voor je in. Vul het formulier in of neem contact op met onze vastgoedconsultants en misschien huur jij hier straks de laatste ruimte.  

Kantoorruimte te huur in Amsterdam West Elisabeth Wolffstraat 55-H Amsterdam West Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat