Amsterdam Sloterdijk, Naritaweg 108

Kantoorruimte huren aan de Naritaweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorgebouw wat van alle gemakken is voorzien. Het is niet alleen comfortabel om in dit kantoorpand een kantoorruimte te huren, ook de locatie is perfect. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 60 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €875,-. Ook zijn er grotere kantoorunits die net boven dit metrage zitten zoals 69 m2 en 80 m2. Ben je toch wel op zoek naar wat meer ruimte? Neem dan een kijkje in de (op dit moment) grootste beschikbare kantoorruimte van 280 m2, te huur voor €4083,- per maand. Wil je meerdere kantoorruimten huren of weten welke huurvoorwaarden hier aan verbonden zijn? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Een pantry en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk biedt vele voordelen. Niet alleen in jouw kantoorruimte zit je comfortabel, het gehele kantoorgebouw is voorzien van de juiste services en faciliteiten. Waaronder de pantry op de begane grond. Deze is voorzien van koelkasten, een vaatwasser, kastruimte en een spoelbak. De ideale plek om een verse lunch voor te bereiden. Daarnaast zijn er ook meerdere vergaderruimten aanwezig, deze zijn per dagdeel te huur.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals hierboven aangegeven is het kantoorpand op een gunstige locatie gelegen, namelijk op het kantorenpark Amsterdam Teleport. Hier zijn onder andere grote bedrijven gevestigd zoals Deloitte, De Telegraaf en de Belastingdienst. Op het kantoorgebouw te bereiken ben je vanaf de dichtstbijzijnde op- en afritten slechts enkele minuten onderweg en de dichtstbijzijnde bushalte is vanaf jouw werkplek maar 2 minuten lopen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Naritatweg in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk.

Naritaweg 108 Naritaweg 108 Amsterdam Sloterdijk Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!