VERHUURD
Super deal

Kabelweg 37, Amsterdam Sloterdijk

  • Schoonmaak

  • Vergaderplek

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Sloterdijk!

Kantoorruimte huren aan de Kabelweg (Westpoort)

Kantoorruimte wordt aangeboden in dit representatieve pand gelegen op Bedrijventerrein Sloterdijk. Je huurt hier werkplekken of afgesloten kantoorruimten. Het kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 20.328 m2 en beschikt over energielabel A. 

Huurprijzen, kantoor Kabelweg, Amsterdam

Zoals gezegd beschikt dit kantoorpand over werkplekken en afgesloten kantoorruimten. Huren kan tegen flexibele huurvoorwaarden. Zo kies jij er helemaal zelf voor of je voor de korte of lange termijn een kantoorruimte wilt huren. Neem voor meer informatie contact op met onze vastgoedconsultants. 

Kabelweg: inpandige espressobar en receptie 

In dit kantoorpand zijn vele luxe services en voorzieningen aanwezig. Zo is er in het kantoorgebouw een inpandige espressobar en een bemande receptie. Bij de receptie kunnen ze je ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Dit betekent dat jij nooit meer een belangrijk telefoontje hoeft te missen. Ideaal toch? 

Locatie en bereikbaarheid, Kabelweg, Amsterdam

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Sloterdijk. Dit station ligt op een afstand van slechts 900 meter. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A10 als de A5 en de A8 binnen enkele minuten op kantoor. Bovendien is er in de omgeving van het kantoorpand altijd wel iets te beleven. Zo kun je na werktijd gezellig een hapje eten bij Restaurant WappaZ. Dit restaurants ligt 300 meter verderop. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kabelweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Kabelweg in Amsterdam? Neem voor de beschikbaarheid en huurprijzen contact met ons op! 

Huren binnen modern kantoorpand in Amsterdam Sloterdijk Kabelweg 37 Amsterdam Sloterdijk Toplocatie!

3D Viewer Kabelweg

Klik om te activeren

2 beoordelingen Kabelweg

Wij (ons hele team) is erg blij dat we in het COEN gebouw zitten.

Fijne ruimte, lekker veel 'leven' en goede faciliteiten zoals receptie, restaurant, parkeerplekken en niet te vergeten een goede koffie bar! De sfeer is uitstekend, vooral door het uiterst vriendelijk personeel in het gebouw!

Hip en modern pand met een frisse uitstraling...

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!