VERHUURD

Amsterdam Oost, Oostenburgervoorstraat 42 - 180

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Oost!

Kantoorruimte huren aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam (Oost)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam Oost, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een rondleiding in te plannen om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is een visitekaartje voor je organisatie en heeft maar liefst een totale gebruiksoppervlakte van 13.307 m2. Naast de gunstig bereikbare locatie zijn ook de faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw goed georganiseerd.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 151 m2 te huur voor een maandelijks bedrag van €2516,-. Hier komen slechts de servicekosten over heen, dit is in totaal €35,- per m2/ per jaar. Wanneer je aan de Oostenburgervoorstraat een kantoorruimte huurt maak je gebruik van een flexibele huurvoorwaarden en zijn het de voorzieningen en faciliteiten die deze locatie uniek maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk en een receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam Oost, bepaal jij je eigen werktijden. Door de 24/7 toegankelijkheid heb jij de vrijheid en flexibiliteit om ’s avonds of in het weekend de laatste werkzaamheden af te ronden. Ook ideaal wanneer je gebruik maak van een vergaderruimte, je bent op deze locatie niet tijdsgebonden. Daarnaast is er bij binnenkomst een bemande receptie aanwezig. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen meerdere administratieve werkzaamheden van je overnemen.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand op een gunstige locatie gelegen. Wanneer je met de auto naar je werk reist, ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. De oprit van de A10 ligt namelijk op nog geen 4 kilometer rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte ‘Oostenburgergracht’ is slechts 3 minuten lopen, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Amsterdam Muiderpoort.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam Oost?

Wil jij graag de kantoorruimte aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam Oost huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!