VERHUURD

Amsterdam Noord, Hagedoornplein 2

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Noord!

Kantoorruimte huren aan het Hagedoornplein in Amsterdam (Noord)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan het Hagedoornplein in Amsterdam Noord? Neem dan een kijkje in dit gave kantoorpand, een voormalige kerk. Je huurt bij SKEPP eenvoudig een kantoor op maat vanaf 600 m2. De kantoorruimte bevindt zich in een voormalige kerk in Amsterdam-Noord. De kerk is in 2001 omgetoverd tot een trendy gebouw waar kantoorruimte te huur is. Sinds de verbouwing zijn er vele voorzieningen gerealiseerd en ook de bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is top!

Huurprijzen

Het kantoorpand beschikt over circa 2.375 m2 kantoorruimte, verdeeld over drie bouwlagen. De huurprijs bedraagt €160,- per m2 per jaar. Het kantoorgebouw is zeer goed te bereiken. Helaas is er op dit moment geen beschikbaarheid meer in dit kantoorpand. Wel op zoek in deze omgeving? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden.

Razendsnel internet, een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Hagedoornplein in Amsterdam Noord maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van de vele services en faciliteiten. Zo kun je hier altijd met razendsnel internet werken, snel en efficiënt. Ook maak je gebruik een pantry, een handig plek waar je dagelijks een lekker bakje koffie/thee kunt zetten en in de middagpauze een lekkere lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? De parkeergelegenheid zorgt er voor dat jij aan de voorzijde van het kantoorpand makkelijk en snel jouw auto kunt parekeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een goede bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De ringweg A10 Noord is in de directe nabijheid. Via de IJtunnel ben je met de auto binnen tien minuten op Amsterdam Centraal Station. Reis je liever met het openbaar vervoer? Voor de deur van het kantoorgebouw is een bushalte gelegen. In de nabije omgeving zijn er gezellige plekjes te vinden waar je kunt genieten van een lekker kop koffie of een drankje na werktijd.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Hagedoorplein in Amsterdam Noord?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Hagedoornplein in Amsterdam Noord? Twijfel dan niet langer en plan een rondleiding in om het kantoorpand met eigen ogen te bekijken en beleven. Onze vastgoedconsultants helpen je ook graag verder bij al je vragen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Hagedoorplein.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!