Koningin Wilhelminaplein 8-10

Huur een kantoorruimte op steenworpafstand van het World Fashion Center

Bent u een modegoeroe en op zoek naar een kantoorruimte met een showroom voor de leukste mode items? Dan is dit kantoorpand aan de Koningin Wilheminaplein een uitstekende optie! Dit kantoorpand is gelegen in een bruisende omgeving met het World Fashion Center op loopafstand. Daarnaast zijn er vele gemakken waar u gebruik van kunt maken, zoals parkeerruimte en 24/7 toegang, wanneer u besluit hier een kantoorruimte te huren.

Huur een kantoorruimte met aanvullende mogelijkheden zoals een showroom!

In dit kantoorpand in Amsterdam huurt u kantoorkamers (>45 m2) en kantoorruimten op maat (>100 m2). Daarnaast zijn er in dit kantoorpand ook showrooms en magazijn ruimten beschikbaar, waarbij de showrooms geheel naar eigen wens in te richten zijn. Wanneer u een kantoorruimte gaat huren kunt u ook gebruik maken van het laad- en lospunt, die kan bijdragen aan de productiviteit van uw onderneming.

Dé plek voor een modeprofessional om zicht te vestigen

Op deze locatie huurt u een kantoorruimte op maat voor slechts €150,- per m2 per jaar. Voor deze aantrekkelijke prijs bent u midden in hét modedistrict van Amsterdam gevestigd en bevindt u zich ook nog eens op een uitstekend bereikbare locatie. Het bus- en metrostation liggen op ruim 5 minuten loopafstand en binnen 5 minuten rijden bereikt u de snelweg A10.

Huur hier en maak gebruik van parkeerruimte, de lift en pantry

Wanneer uw onderneming zich gaat vestigen in dit kantoorgebouw kunt u, naast van de magazijnruimte en showrooms, ook gebruik maken van aanvullende voorzieningen. Zo heeft u toegang tot de pantry, lift en parkeerplaats. Daarnaast is het kantoorpand gelegen in een buurt vol bedrijvigheid. Zoals verteld, ligt het World Fashion Center op loopafstand en er bevinden zich veel restaurants in de omgeving. Dit zorgt voor een goed evenwicht tussen werken en ontspanning!

Meer zien? Kom dan eens een kijkje nemen!

Heeft bovenstaande informatie uw interesse gewekt en wilt u meer zien van dit moderne kantoorpand? Dat is geen enkel probleem. Bij SKEPP plant u gratis (!) en vrijblijvend een rondleiding in.

Huur kantoorruimte in hét modedistrict van Amsterdam Koningin Wilhelminaplein 8-10 Amsterdam Nieuw-West Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!