Super deal

Amsterdam Houthavens, Prinseneiland 24F

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Prinseneiland in Amsterdam (Houthavens)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan het Prinseneiland in Amsterdam Houthavens? Neem dan snel een kijkje in dit gave kantoorgebouw op een fantastische locatie. Het representatieve kantoorpand is gebouwd in 2018 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 144 m2. Het is een ideale locatie om een werkplek te huren, de bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is namelijk uitstekend.

Huurprijzen

Op deze locatie zijn momenteel 3 werkplekken beschikbaar. De werkplekken zijn voorzien van een groot bureau en een fijne bureaustoel, dit werkt erg prettig en comfortabel. Daarnaast kun je bij het huren van een vaste fulltime werkplek een postadres opnemen en je KVK op deze locatie laten inschrijven.  Ook is er in het kantoorpand razendsnelle internetverbinding aanwezig, snel en efficiënt werken op deze locatie is dus zeker mogelijk. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €250,-. Een kantoorkamer huren voor maximaal 4 personen? Deze mogelijkheid heb je ook in dit nieuwe kantoorpand. Voor een maandelijks bedrag van €1000,- huur jij op een ideale locatie een kantoorunit. Nieuwsgierig? Boek dan snel een rondleiding.

Koffie/thee, een printer en beveiliging

Het huren van een kantoorruimte aan het Prinseneiland in Amsterdam Houthavens brengt vele voordelen met zich mee. Er zijn namelijk vele services en faciliteiten aanwezig die het huren op deze locatie erg aangenaam maken. Zo kun je dagelijks genieten van verse koffie/thee en er is een printer in het pand aanwezig. Na een werkdag kun je rustig je werkspullen laten staan, door het goede beveiligingssysteem verlaat jij het kantoorgebouw met een gerust hart.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging in Amsterdam, namelijk in de Houthavens net buiten het centrum. Je bereikt jouw kantoorkamer makkelijk met de auto en het openbaar vervoer. Verschillende rijkswegen zoals de A10, A5 en A8 zijn binnen enkele minuten te bereiken en ook de bushalte ‘Buiten Oranjestraat’ ligt om de hoek. Het pand is gelegen aan de Prinseneilandgracht, waar je in de pauze een heerlijke wandeling langs kunt maken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Prinseneiland in Amsterdam Houthavens?

Ben jij enthousiast over het huren van een werkplek in een kantoorruimte aan het Prinseneiland in Amsterdam Houthavens? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Bij SKEPP voel jij je thuis op kantoor en wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan het Prinseneiland.

Prinseneiland 24F Prinseneiland 24F Amsterdam Houthavens Toplocatie!

1 beoordelingen Prinseneiland

Een moderne kantoorruimte in een jong kantoorpand, ziet er strak uit!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!