Kantoorruimte huren Amsterdam De Pijp, Ceintuurbaan 222

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ceintuurbaan 222 in Amsterdam De Pijp

Beschikbare kantoorkamers
  • Kantoorkamer

    Ruimte: 15 m2
    Huurprijs: € 706 € 600 p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ceintuurbaan in Amsterdam (De Pijp)

Op zoek naar een kantoorruimte aan de Ceintuurbaan in het bruisend hart van de Pijp in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je huurt hier namelijk een kantoorruimte van 70 m2 (3 afgescheiden units) of een kantoorruimte van 27 m2. De kantoorunit is middels een glazen wand gescheiden van het creatieve, jong en dynamisch videoproductie bedrijf dat reeds is gevestigd in dit kantoorpand. 

Huurprijzen

Zoals gezegd is er nog 1 kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 42 m2 in dit kantoorgebouw. Deze ruimte is al te huur voor slechts een maandelijks bedrag van €1200,- inclusief gas, water, licht en glasvezel internet. De ruimte is volledig gemeubileerd. Je hoeft dus alleen nog maar je laptop mee te nemen en je kunt er direct aan de slag. Past het meubilair niet helemaal bij de stijl van jouw onderneming? Aanpassen naar eigen wens is zeker mogelijk! 

Gemeubileerd, een pantry en 24/7 toegang 

De kantoorruimte aan de Ceintuurbaan in Amsterdam De Pij, van 15 m2 is volledig gemeubileerd. Dit wil zeggen dat er een mooi bureautafel aanwezig is met 2 bureaustoelen. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over een nette pantry. Hier kun jij 's ochtends een lekker kopje koffie zetten of 's middags je lunch bereiden. Daarnaast heb jij als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Hierdoor ben jij in de gelegenheid je eigen werktijden te bepalen, ideaal toch? En wat helemaal lekker is, is dat je tijdens de zomermaanden in de tuin kunt genieten van het zonnetje. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand, gelegen in Amsterdam Zuid, is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Cornelis Troostplein en is gelegen op een loopafstand van 6 minuten. Reis je liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A10 in slechts 7 minuten op kantoor. Zoals gezegd ligt het kantoorpand in het bruisend hart van de Pijp. Binnen een straal van 200 meter vind je dan ook vele leuke restaurantjes en lunchtentjes. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ceintuurbaan in Amsterdam De Pijp?

Wil jij graag deze beschikbare kantoorruimte huren van 15 m2, aan de Ceintuurbaan in Amsterdam De Pijp? Wees er snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants en bekijk of deze ruimte geschikt is voor jouw onderneming. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte aan de Ceintuurbaan.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Een warm en sfeervol pand, erg leuk om hier een kantoorruimte te huren!

Wat zeker een voordeel is, is de tuin. Een heerlijk plekje om in de zomer te lunchen en te genieten van de Amsterdamse buitenlucht.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ceintuurbaan 222

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen