Super deal

Vossiusstraat 2, Amsterdam Centrum

1071ZA Amsterdam Centrum

5 (1)

Kantoorruimte huren aan de Vossiusstraat (Zuid)

Kantoorruimte huren in een prachtig kantoorpand met vele luxe voorzieningen? Dat kan aan de Vossiusstraat, gelegen in de buurt Museumkwartier. Je huurt hier in een kantoorpand dat een erg klassieke uitstraling heeft. Dit in combinatie met moderne meubels zorgt voor een strak geheel. De omgeving waarin het kantoorpand zich bevindt is erg gezellig te noemen. Binnen 1 minuut lopen vind je al vele gezellige cafés en restaurants. 

Huurprijzen, kantoor Vossiusstraat, Amsterdam

In dit kantoorpand huur je zowel (flex)werkplekken als afgesloten kantoorruimten. Een flexwerkplek is al te huur vanaf €250,- per maand. Liever een vaste werkplek huren? Dan betaal je maandelijks een huurprijs van €350,- per maand. Is jouw onderneming groeiende en past een afgesloten kantoorruimten beter bij jouw bedrijf? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Vossiusstraat: vergaderruimte, keuken en vrijdagmiddagborrels 

In dit kantoorpand aan de Vossiusstraat in Amsterdam zijn goede voorzieningen aanwezig. Zo is er een ruime vergaderruimte waar je gratis gebruik van mag maken. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een ruimte keuken die van alle gemakken voorzien is. Je vindt er namelijk een vaatwasser, koelkast, kookplaat en oven. Bovendien worden er regelmatig vrijdagmiddagborrels georganiseerd in dit kantoorpand. En in de zomermaanden wordt er soms een leuk boottochtje gemaakt over de Amstel, gezellig toch?

Locatie en bereikbaarheid, Vossiusstraat, Amsterdam

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is werkelijk top! Zowel het Leidseplein als het Vondelpark liggen om de hoek. Zoek je een geschikte plek om gezellig een hapje te eten na werktijd? Dan kun je lopend naar het Leidseplein. Met het openbaar vervoer is het kantoorpand het beste bereikbaar. Stap uit bij bushalte Leidseplein en je bent binnen 2 minuten op kantoor. Ideaal toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vossiusstraat?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren aan de Vossiusstraat in Amsterdam Zuid? Wees er dan snel bij! Plan een rondleiding in en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Werkplek huren op een toplocatie in Amsterdam Zuid Vossiusstraat 2 Amsterdam Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Vossiusstraat

Strak en overzichtelijk

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!