Kleine-Gartmanplantsoen 21, Amsterdam Centrum

 • Schoonmaak

 • Vergaderplek

 • Keuken

 • Parkeren

 • Kastje/kluisje

 • Toiletten

 • Glasvezel

 • 24/7 toegang

 • Beveiliging

 • Lift

Kantoorruimte huren aan de Kleine-Gartmanplantsoen (Centrum)

Op deze prachtige locatie in hartje Amsterdam staat dit kantoorpand dat gebouwd is in 1960. Het pand staat in De Weteringschans en heeft een totale perceeloppervlakte van 288 m2. Vanuit het pand heb je een waanzinnig uitzicht over Amsterdam en haar prachtige grachtengordel. Het kantoorgebouw ligt op een uitstekend bereikbare plek met een bus- en tramstation om de hoek. Op dit moment huurt een diversiteit aan mensen hier al een kantoorruimte, denk hierbij aan creatieve PR-managers, marketeers, schrijvers en financieel adviseurs. 

Huurprijzen, kantoor Kleine-Gartmanplantsoen, Amsterdam

Kantoorruimte huur je op deze locatie tegen aantrekkelijke huurprijzen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de bezettingsgraad gemiddeld boven de 90% ligt. Momenteel is er slechts 1 grote kantoorruimte beschikbaar van 191 m2. Voor deze ruimte betaal je maandelijks €2940,- De genoemde huurprijzen zijn inclusief services en voorzieningen zoals gas, water, licht, internet en dagelijkse schoonmaak. Je weet dus precies waar je iedere maand voor betaald! 

Kleine-Gartmanplantsoen: een pantry, dakterras en koffiecorner 

In dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen is het servicelevel erg hoog. Zo vind je in het pand een nette pantry, haal je een kopje koffie bij de koffiecorner en kun je tijdens de lunch lekker van de zon genieten op het aanwezige dakterras. Daarnaast wordt er ieder kwartaal een borrel georganiseerd voor alle huurders. Je werkt hier op een werkelijke toplocatie aan het Leidseplein in Amsterdam. Je wordt omringd door bekende hotspots zoals de Stadsschouwburg en Paradiso. Tevens ligt Pathé City op 300 meter afstand van jouw kantoor, ideaal voor wat ontspanning na werktijd! 

Locatie en bereikbaarheid, Kleine-Gartmanplantsoen, Amsterdam

Dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. De tram- en bushalte liggen letterlijk voor de deur. Amsterdam Centraal is het dichtstbijzijnde treinstation. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Een mooie centrale werklocatie dus.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kleine-Gartmanplantsoen? 

Ben je al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam en lijkt het je wel wat om kantoorruimte te huren op deze prachtlocatie? Kom gezellig eens een kopje koffie drinken om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Kantoorruimte te huur in 'New Yorks' pand te Amsterdam Kleine-Gartmanplantsoen 21 Amsterdam Centrum Toplocatie!

2 beoordelingen Kleine-Gartmanplantsoen

prettige lichte kantoorruimte, heerst een fijne werksfeer

Handig die plattegrond erbij.

Mooie grote ruimte zo te zien met grote vergaderruimte centraal in het gebouw. Ziet er leuk uit!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!