Super deal

Kattenburgerstraat 5

 • Toiletten

 • WiFi

 • 24/7 toegang

 • Rolstoeltoegankelijk

 • Schoonmaak

 • Lift

 • Opbergruimte

 • Bureau

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • Keuken

Kantoorruimte huren nabij Amsterdam Centraal Station

Werken op een inspirerende en zeer centrale plek in Amsterdam? Dat kan op het Oosterdok tegenover Nemo en met het Centraal Station om de hoek. Hier huren creatieve ondernemers die zich bezighouden met bijvoorbeeld product design. Zo staan er verschillende 3D-printers de hele dag te zoemen en wordt er samengewerkt om tot mooie ideeën te komen. Een start-up hub, ideaal voor jonge ondernemers. 

Een creatieve werkomgeving  

De huurders komen voornamelijk uit de technische creatieve sector. Zo zijn er product designers die voorwerpen maken van gerecycled plastic, een ondernemer die loopfietsjes voor kinderen maakt van bamboe en wordt er veel ontworpen met 3D printers. Het is een inspiratievolle plek waar onderling veel wordt samengewerkt.

Dit pand is gelegen naast Nemo en het Scheepsvaartmuseum 

Het pand bevindt zich aan het water, waardoor je een waanzinnig uitzicht hebt over het Scheepsvaartmuseum en Nemo. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen waarvan de eerste verdieping wordt gebruikt voor werkplekken.

Flexibel in te delen kantoor 

De verdieping is praktisch ingedeeld met aan de rechterkant vaste bureaus, hoge werkplekken en een lunchruimte. Aan de linkerkant is een grote ruimte wat naar wens in te vullen is. Zo kan er een groter gedeelte of alleen een flexplek gehuurd worden.

Maak gebruik van de vele voorzieningen

In het kantoor is internet en genoeg koffie en thee voor iedereen aanwezig. Omdat het dagelijks verschilt hoeveel mensen aanwezig zijn in het kantoor, luncht ieder voor zich. Daarnaast worden er workshops georganiseerd en kan er gebruik worden gemaakt van de houtwerkplaats en technische werkruimtes.

Centraal Station op 10 minuten afstand

De unieke locatie biedt naast een rustige omgeving en een waanzinnig uitzicht ook snelle bereikbaarheid. Vanaf het Centraal Station is het pand door de loopbrug binnen 10 minuten lopen te bereiken. Parkeren kan in de straat of in de parkeergarage op het Oosterdok. In de omgeving zijn genoeg restaurantjes voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch, is de Albert Heijn om de hoek en kun je genieten van het uitzicht tijden een wandeling in de pauze. Geïnteresseerd? Plan snel een rondleiding!

Kantoorruimte beschikbaar in Amsterdam Centrum Kattenburgerstraat 5 Amsterdam Centrum Toplocatie!

5 beoordelingen Kattenburgerstraat

Creatieve ruimte voor creatieve ondernemingen en startups

Vind dit echt een te gekke ruimte voor product ontwikkelaars en ontwerpers etc.

WAt een te gek concept.

Glazen hokjes als aparte kantoorruimtes/meeting rooms, ik houd ervan :)

Heel erg leuk die plantenkassen in het kantoorpand.

Gaaf, die afsluitbare vergaderruimten/kassen.

Ideaal om je even af te zonderen maar toch een open, transparante ruimte wilt behouden.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat