Super deal

Herengracht 168, Amsterdam Centrum

1016BP Amsterdam Centrum

5 (1)

Kantoorruimte huren aan de Herengracht (Centrum)

Aan de Herengracht in Amsterdam staat dit prachtige monumentale pand dat nu functioneert als kantoorgebouw. Dit kantoorpand is gebouwd in 1638 en is daarmee een pand met een rijke geschiedenis. Dit is terug te zien is in de karakteristieke eigenschappen van het pand: een marmerenvloer, een prachtige trap en hoge plafonds en ramen. Het barst in de omgeving van leuke winkels en bedrijven. Zo zit Sushi Me om de hoek en zijn er verschillende lunchrooms in de directe omgeving. 

Huurprijzen, kantoor Herengracht, Amsterdam

Het kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam beschikt over 5 verdiepingen met een totale oppervlakte van 1214 m2. Je komt binnen in een prachtige monumentale ontvangsthal met marmeren vloer en een prachtige stijltrap. In dit kantoorgebouw is er de mogelijkheid om kantoorruimten van verschillende metrages te huren, waardoor er voor iedere onderneming een geschikte kantoorkamer te vinden is. De diverse metrages in dit kantoorpand variëren tussen de 25 m2 en 500 m2, waarbij je een kantoorruimte van 25 m2 huurt voor €2000,- inclusief servicekosten.

Herengracht: lift, pantry's en vergaderzalen

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit monumentale pand, dan huur je een kantoorruimte met karakteristieke eigenschappen en een uitzicht over de Herengracht van Amsterdam. De kantoorruimten beschikken over pvc-vloeren en ledverlichting. Daarnaast worden de kantoorruimten turnkey opgeleverd. De kantoorruimte kan geheel naar eigen wens ingericht worden, waarbij de verhuurder graag met je meedenkt in de mogelijkheden. Bij het huren van een kantoorruimte op deze prachtige locatie in Amsterdam kun je gebruik maken van diverse services en voorzieningen zoals een lift, gedeelde pantry’s, de tuin en vergaderzalen. 

Locatie en bereikbaarheid, Herengracht, Amsterdam

Naast de vele voorzieningen beschikt het kantoorpand ook over een uitstekende bereikbaarheid. Met een bus- en tramstation voor de deur is het Centraal Station binnen enkele minuten te bereiken en ook met de auto bereik je via de A10 het kantoorgebouw snel en eenvoudig. Met een ligging in het centrum van Amsterdam wordt het kantoorpand omringd door restaurants, cafeetjes en winkels. Waar het in de omgeving juist bruist, vind je in het kantoorpand een stille en rustige werkomgeving. Naast de rustige werkomgeving kun je de kantoorruimte geheel inrichten naar jouw wensen wanneer je hier een kantoorruimte huurt, waardoor je de perfecte werkomgeving voor jouw onderneming kunt creëren. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht?

Wil je op basis van deze informatie een kijkje nemen in dit kantoorpand? Geen probleem! Plan bij ons geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Waar wacht je nog op?

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam? Herengracht 168 Amsterdam Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Herengracht

Wat een prachtig pand is dit aan de Herengracht. Mooie lichte ruimten met veel mogelijkheden

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!