VERHUURD

Entrepotdok 25, Amsterdam Centrum

  • Schoonmaak

  • Bureau

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Entrepotdok in Amsterdam (Centrum)

Aan de Entrepotdok in het centrum van Amsterdam staat een prachtig oud pakhuis in een van de oudste buurten van Amsterdam. Naast dat het een mooie locatie is zijn er ook veel voorzieningen waar je gebruik van kunt maken, zo huur je hier gemeubileerde kantoren en kun je gebruik maken van de grote vergaderruimten die aanwezig zijn. 

Huurprijzen

De totale oppervlakte van dit kantoorpand is 300 m2 kantoorruimte, waarvan er op dit moment helaas geen ruimten beschikbaar van zijn. Wanneer er een ruimte vrij komt zal het gaan om een kantoorkamer van 57 m2. Deze ruimte zal direct online komen te staan wanneer er weer beschikbaarheid zal zijn. 

Parkeerplekken, goede pantry en een receptie

In dit pand zijn er veel voorzieningen waar je gebruik van kunt maken. Zo is het altijd lastig om te kunnen parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je een kantoorruimte huurt in het pand gelegen aan de Entrepotdok is dat geen probleem. Dit kantoorgebouw heeft op eigen terrein een garage waar je de auto kunt parkeren. In het pand is er ook een pantry aanwezig waar je koffie en thee kunt halen en waar je je lunch kunt voorbereiden. Wat ook een pluspunt is in dit kantoorpand, is de receptie. De receptie zal zorgen voor binnenkomende telefonie en zorgt voor de postverwerking. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoorgebouw is uniek! Het is gelegen in een van de oudste buurten van Amsterdam. Ondanks de goede locatie ligt het in een rustige buurt en heb je weinig last van het verkeer. Met de auto is het goed bereikbaar, ook met het openbaarvervoer zijn er bushaltes op loopafstand. Geen zin om in de middag je eigen lunch voor te bereiden? Dat is hier geen probleem. Er zijn in de nabije omgeving cafés en restaurants aanwezig. Mocht je houden van culturele hotspots, deze zijn ook zeker in de buurt aanwezig, waaronder Artis en Nemo.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Entrepotdok?

Ben jij enthousiast geworden over deze unieke locatie die veel voorzieningen en services biedt? Neem dan gerust met een van onze vastgoedconsultants contact op en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

 

Kantoorruimte huren Amsterdam Centraal, Entrepotdok 25 Entrepotdok 25 Amsterdam Centrum Toplocatie!

3 beoordelingen Entrepotdok

Momenteel werk ik vaak vanuit de bibliotheek.

Door mijn toenemende werkzaamheden heb ik graag een eigen kantoorruimte. Hier huur je voor een redelijke prijs een kantoorruimte wat ook nog eens dicht bij CS is gelegen.

Vriendelijk personeel goed bereikbaar

Mooi pand met een prima ligging t.o.v.

het centrum. Helaas is de ruimte beperkt.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!